SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

Menarik Di Busuk.org ~~

Wednesday, December 7, 2016

CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM AMPULES PLUS

CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM AMPULES PLUS 
1 PC /RM50
0195517713/0124487155




DIET BOOSTER CHIA SEED PLATINUM MURAH DAN ORIGINAL

 DIET BOOSTER  CHIA SEED PLATINUM

1 BTL/15 KAPSUL -RM25


0195517713






DChia seed boleh dimakan secara begitu sahaja dan sesuai untuk di tambahkan kedalam apa jua makanan dan minuman. Selain daripada mengenyangkan (sebab chia seed ni akan mengembang , buatkan makanan/minuman lebih pekat & likat) , chia seed juga mengandungi pelbagai nutrisi. Jadinya , hanya dengan menambahkan beberapa sudu chia seed kedalam makanan  automatik korang dapatkan nutritional benefit sekali. Lemak keluar melalui najiss!!

CHIA SEED (SEBUTIR SEJUTA KHASIAT) :-
- Seakan2 biji selasih tetapi khasiatnya lebih banyak dan lebih baik.
- Boleh diamalkan oleh kanak2, org dewasa, wanita hamil dan menyusu.
- Sangat disarankan utk diambil bersama diet harian.
- Boleh direndam dlm air, ditabur dlm nasi, sup, yogurt dan lain2.
- Bagi yang tiada masa nak buat air, boleh terus telan.
- Sebiji utk satu hari.

FUNGSI & KELEBIHAN DIET BOOSTER CHIA SEED PLATINUM CAPSULE :

- Membakar Lemak
-Mengurangkan Berat Badan ke tahap ideal
- Mengenyangkan
-Membersih & Penyahtoksin
- Meningkatkan Sistem Imun
- Menyihatkan & Melancarkan Sistem Pencernaan dan Penghadaman
- Meningkatkan Tenaga
- Mencantikkan kulit
- merawat penyakit kencing manis,darah tinggi dll

KANDUNGAN CHIA SEED PLATINUM (DIET BOOSTER) :-
1. Zingiber Officinale Rhizome  HALIA
2. Folium Morinda Elliptica BUAH MENGKUDU
3. Fructus Citrus Hystrix LIMAU PURUT
4. Folium Hydrocotyle Asiatica -PEGAGA

CARA PENGAMBILAN CHIA SEED PLATINUM DIET BOOSTER :-

**2biji 1kali sehari (selepas makan)
**boleh direndam dalam air,ditabur dalam nasi,sup,yogurt dan lain-lain..







Saturday, December 3, 2016

TROPIKA BABY HERBAL CREAM SANGAT MUJARAB SELAMAT DIGUNAKAN



TROPIKA BABY HERBAL CREAM
1BTL/50GM- RM32
0124487155
















TESTIMONI







KRIM TELON HERBA MINYAK KELAPA DARA TROPIKA dengan ramuan minyak eucalyptus (minyak kayu putih) halia dan herba tropika membatu melegakan perut kembung serta perut berangin bayi (colics). Antaranya keistimewaan krim telon Herba Tropika ialah;

-Krim tidak panas serta sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak.

-Krim mudah meresap serta tidak meleleh atau melekit bila disapu berbanding minyak telon yang lain.

-Krim telon herba Tropika juga berfungsi seperti Vicks herba bagi mengurangkan masalah batuk dan selsema (sapu krim pada dada dan belakang simanja untuk menghilangkan kahak atau phlegm serta bunyi wheezing)

-Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak yang mempunyai kulit sensitif seperti ekzema, gigitan nyamuk dan serangga

-Krim ini hanya mengandungi bahan-bahan herba tropika yang halal dan suci serta tiada unsur alkohol atau seumpamanya.


Baby Herbal Cream CARA GUNA :

Sapu BABY HERBAL CREAM pada perut serta kedua telapak kaki bayi setiap kali selepas mandi atau bila perlu.

Boleh disapu pada dada bayi supaya si manja sentiasa selesa sepanjang hari.

BABY HERBAL CREAM juga sesuai digunakan oleh kanak-kanak.

TROPIKA - Baby Herbal@Telon

Cream (50g)

Sunday, November 20, 2016

NINETRICAPS KAPSUL PRODUK SLIMMING YANG BERKUALITI TINGGI DAN BERKESAN






                NINETRICAPS KAPSUL ORIGINAL  -   PRODUK THAILAND
                1 BOTOL/30kapsul -   RM48






NINETRICAPS KAPSUL -Product original from Thailand
1 BTL/30KAPSUL -RM48
019 5517713

Produk ini sangat terkenal di Thailand berkualiti tinggi dan dieksport ke seluruh dunia

fungsi

-  menurunkan berat badan bagi merka yang telah mencuba bermacam2 produk tetapi tidak berjaya
- mengawal dan menyekat selera 
-mencerahkan/menegangkan kulit 
-membantu mengatasi sembelit 
-tidak perlu diet ketat
- bahan semulajadi
- tidak cirit birit 
-
- tidak sesuai untuk ibu mengandung,kanak dan yang ada penyakit kronik

... ➤ CARA PENGAMBILAN ::: 1 tablet sebelum sarapan pagi 15minit.
 ✅HALAL DAN SELAMAT ✅LULUS FDA DAN GMP •_______•

JOM KURUS CEPAT SELAMAT DAN BERKESAN DENGAN GC X FACTOR -MURAH DAN ORIGINAL



GC X FACTOR™/250ML
1BTL - RM60
2BTL - RM110
3 BTL - RM150

HIRUP-HIRUP DAH SLIM
14 IN 1 (QUADRUPLE EFFECTS)

WSP 0195517713/0124487155





GC X FACTOR™/250ML
1BTL - RM60
2BTL - RM110
3 BTL - RM150

HIRUP-HIRUP DAH SLIM
14 IN 1 (QUADRUPLE EFFECTS)

WSP 0195517713
Combination Of World's Best Slimming, Detox, Whitening, Energy & Healthy Ingredients.
Ada 14 DALAM 1 HERBA TERPILIH dengan teknologi German & Arab yang membantu
- Sistem Penurunan Berat Badan
- 5X Ganda kuasa DETOX,24 hours fat burning 
- Pengalak Stamina
- Awet Muda, Mencerah & Mencantikkan kulit
- Merawat Lemah Tenaga Batin

FUNGSI GC X FACTOR™ FAT BURNER
✔ Membakar lemak degil dengan pantas
✔ Menghalang pembentukan lemak baru
✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
✔ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena)
✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman
✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan
✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap!
✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
✔ Membantu mencantikkan kulit
✔ Memutih dan menggebukan seluruh badan
✔ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari
✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi
✔ Mengurangkan selera makan
✔ Meningkatkan metabolisma badan

KELEBIHAN:
-hanya minum tak perlu bancuh
-tak perlu diet ketat , ke gym selalu , risau tak kurus, risau kurus tapi ada strechmark, risau kulit gelap & kusam, lesu tak bertenaga, banyak penyakit dalam badan 
-produk dijamin bermutu tinggi ,selamat , tiada kesan sampingan & berkesan 
- dihasilkan di kilang bertaraf antarabangsa & penyelidikan r&d yang diakui keberkesanannya 
-halal & ada, gmp ,haccp 
-selangor excellence business awards 2015
-gabungan bahan-bahan antara produk terbaik fat burner, skin whitening, energy & health dipasaran dengan penambahan bahan-bahan herba berkualiti tinggi dari dalam & luar negara !!!
-penambahan glutahione, -untuk cerahkan tona kulit & kurangkan strecthmark. 
-Buah delima & habbatusauda makanan sunnah penyembuh 1001 penyakit 
-100% dari bahan herba

CARA PENGGUNAAN:
2 Sudu Pagi & 2 Sudu Malam Setengah Jam Sebelum Sarapan Pagi & Makan Malam. Minum Byk Air at Least 3-4 Liter Sehari. Guna Sudu Plastik.

KANDUNGAN:
garcinia cambogia, rasberry ketone, white kidney bean, red ginger, gymnema sylvestre, pomegranate (delima), red ginger, guarana, green tea, gingko biloba, l-carnitine, habbatussauda, glutathione, ha, stevia.

FAQ GC X FACTOR™ Yang Perlu Anda Tahu ...!

1) 1 botol boleh tahan brp lama?
1 botol mengandungi 250ml, Tahan Guna 2-4 Minggu. Untuk optimum result disarankan hirup 2 Sudu plastik Pagi & 2 Sudu Malam 30 minit Sebelum Sarapan Atau Makan Malam.

2) Cara minum GC X FACTOR™:
Hirup 2 Sudu Pagi & 2 Sudu Malam Setengah Jam Sebelum Sarapan Pagi & Makan Malam. Minum Byk Air at Least 3-4 Liter Sehari. Guna Sudu Plastik. Perlu diambil ketika perut kosong.

3) Perisa?
Perisa Extreme Delicious mix berries sgt2 sedap. Rasa masam2 manis. Rasa mcm asam boi pun ya jugak. Ada sikit rasa Halia Bara. Bgus Tuk Buang Angin Dlm Badan.

4) Ada side effect tak?
InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

5) Kalau da stop minum GC X FACTOR™ berat badan akan naik tak?
Tak Naik. Boleh stop klu da dpt berat badan ideal.

6) Ada pantang larang? Coffee?
Pengguna GC X FACTOR™ tak perlu berpantang sbb GC X FACTOR™ adalah sejenis pati minuman bukan ubat.

7) Perlu bersenam tak?
Terpulang….klu bersenam or jogging adalah satu bonus…lg cepat pembaran lemak berlaku dan sgt membantu. Tapi GC X FACTOR™ diformulasikan utk mereka yang sibuk & takde masa nk exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10-20kg dengan GC X FACTOR™

8) Kerap membuang air kecil & Air Besar diawal pengambilan GC X FACTOR™?
Tanda yang bagus kerana GC X FACTOR™ membantu melancarkan system perkumuhan. Pastikan amik 3 - 4 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.

9) Boleh ke campur GC X FACTOR™ dgn supplement lain?
Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1-2 jam.


10) Pregnant boleh amik x?
Ibu mengandung dilarang daripada mengambil sebarang produk kurus.

11) Ibu menyusu boleh amik x?
Ibu menyusu boleh amik selepas 100 hari.

12) Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?
Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik GC X FACTOR™. TIADA MASALAH !!

13) Klu amik GC X FACTOR™ pastu berat makin naik cmne?
Ingredients ni semua menguruskan. Kalo naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn mcm biasa tapi tak boleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.

14) Klu da dpt berat badan ideal perlu teruskan ke x?
Terpulang pada customer..nk teruskan boleh, nk stop pun boleh.

15) Fibroid or cyst boleh amik x?
InsyaAllah selamat

16) Adakah GC X FACTOR™ boleh hilangkan bau badan?
Active ingredient yg terdapat dlm GC X FACTOR™ utk menguruskan, membakar lemak & menggebukan kulit sahaja. Klu ada yg dpt menghilangkan bau badan tu bonus.

17) Lepas minum kena tggu 30 min dlu baru boleh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
Lepas minum kena tggu 30 min dlu br leh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
Tunggu sat at least kalo tak sabor sgt 15 minit. Bagi dia settle down dlm sistem tubuh

18) Seawal umur brp boleh minum GC X FACTOR™?
Disarankan bermula umur 15 tahun.

19) Cust yg ada tekanan darah rendah boleh minum x?
Sebenarnya xde mslh tp klu ada simpton2 spt jantung berdegup laju or simpton2 lain perlu stop 
segera.

20) Gastrik boleh minum x?
Yes boleh. Tp lepas 10 minit minum GC X FACTOR™ kena makan. Jgn biar perut kosong


21) Dh cuba mcm2 produk dan habis beribu RM tp x berkesan. Cmne sy nk tau produk ni berkesan kt saya.
Xpe sis...mmg ramai cust kami yg ada mslh sama mcm sis. Tp end up diorg berterima kasih pada kami sbb kenalkan dgn GC X FACTOR™ dan produk ni berkesan pd diorg. Tak Rugi sis cuba n sis boleh tgk result testimoni yg kami share setiap hari kt page GC X FACTOR HQ.

22) Period boleh minum GC X FACTOR™ x?
Yes BOLEH. TAPI ORG KATA MEMBAZIR MINUM APE2 PRODUK MASA PERIOD. Terpulang.

23) Apakah kandungan GC X FACTOR™ ?
Campuran 100% herba
GARCINIA CAMBOGIA, RASBERRY KETONE, WHITE KIDNEY BEAN, RED GINGER, GYMNEMA SYLVESTRE, POMEGRANATE (DELIMA), RED GINGER (HALIA BARA), GUARANA, GREEN TEA, GINGKO BILOBA, L-CARNITINE, HABBATUSSAUDA, GLUTATHIONE, HA, STEVIA.

24) Adakah produk ini halal dan adakah penghasilannya menepati standard piawaian yg ditetapkan?
- Produk GC X FACTOR™ HALAL
- Kilang ada status GMP (good manufacturing practice), HACCP dan MeSTI (makanan selamat tanggungjawab industri) drpd KKM
- Untuk mendapatkan kesemua ini, ia merupakan satu proses yg rumit dan teliti, dan Alhamdulillah GC X FACTOR™ lepas kesemuanya. Syukur.

25) Pesakit darah tinggi boleh ambik x ?
Yes boleh. Just kena pastikan BP berada dalam keadaan stabil. Penurunan berat badan 3-5 kg boleh membantu menurunkan tekanan darah tinggi.
26) Pesakit Kencing Manis boleh ambik GC X FACTOR™ ?
Boleh. Even ambik suntikan insulin sekalipon xde masalah sbb GC X FACTOR™ tidak mengandungi gula. GC X FACTOR™ menguna Stevia iaitu pemanis semulajadi yg tdk menganggu kandungan gula dlm badan 

27) Pesakit Hepatitis boleh ambik ?
Hepatitis B with normal liver function takde masalah..ingredient dalam GC X FACTOR™ tak akan kacau viral Hep B.. But, Hepatitis B with liver failure saya tak galakkan..sebab mixed herbs in GC X FACTOR™ may worsen the liver function.. so utk pesakit Hepatitis B, cek status fungsi hati (liver function) dulu sebelum ambil..
Berkenaan thyroid, ingredient dalam GC X FACTOR™ tak akan kacau thyroid punya level..so tiada masalah utk ambil.. 
but...penyakit hypothyroid itself selalunya akan increase in weight..so ambil GC X FACTOR™ may or may not work for them disebabkan dah ade hypothyroid itself.

28) Masalah Rahim Kecut boleh consume GC X FACTOR™ ?
peranakan @ rahim @ uterus akan mengecut @ contracted secara slowly roughly about 6 minggu jer.. if bersalin biasa n menyusu badan lagi cepat peranakan kecut if compared to bersalin caesar n tidak menyusu badan..so timeframe just dalam lingkungan 6 minggu dari tarikh bersalin..so thats why pantang melayu 44 hari..
bahan2 dalam GC X FACTOR™ tidak mempengaruhi proses pengecutan rahim..so tiada masalah utk consume GC X FACTOR™..
but if anak still exclusive breastfeeding (menyusu badan sepenuhnya), saya tak galakkan consume GC X FACTOR™ sebab susu badan kita nak ade kalori utk baby

29) Masalah Hormon
Berat badan utk perempuan berkait secara langsung dengan level hormon dalam badan..
if berat badan meningkat, lemak2 yang berkumpul di badan akan diconvertkan ke oestrogen (hormon wanita) dan boleh kacau fungsi keseluruhan tubuh wanita..
thats why overweight/obese di kalangan wanita selalunya period akan terabur n sukar untuk mengandung..
keguguran rambut n kurangnya elastisiti vagina adalah tanda2 hormon tidak stabil.
kandungan dalam GC X FACTOR™ adalah natural,selamat n part of the ingredient seperti mixed berries, delima & Habatusauda boleh stabilisedkan balik hormone.
So utk puan, saya cadangkan try turunkan berat badan with exercise, control calorie intake n GC X FACTOR™ as a fatburner..


TESTIMONI








Thursday, November 17, 2016

KOPI SUSU KAMBING CHIA SEED KURMA MADU PLATINUM PLUS COLLAGEN DAN VIT C MURAH DAN ORIGINAL


KOPI SUSU KAMBING CHIA SEED KURMA MADU PLATINUM
plus collagen & vitamin c
30X lebih berkesan

1BOX/20SACHET -RM20
(1 sachet 26g)
WSP 0124487155






kopi chia seed MENGURANGKAN SELERA MAKAN , Sgt2 berkurang, tetapi tubuh SEHARIAN KEKAL AKTIF DAN BERTENAGA! Sungguh hebat kopi susu kmbing chia seed by PLATINUM MURAH,BERKESAN dan MAMPU MILIK!
KELEBIHAN:
membantu menurunkan berat badan 
Memutih,Mencerah dan menggebukan kulit
menjadikan kulit lebih berseri dan halus
Menguatkan tulang dan gigi
baik untuk kesihatan badan keseluruhan 
baik untuk gastrik
sesuai untuk ibu hamil
bole diminum seisi keluarga
mengandungi serat yang banyak
kaya dengan protein
kurang selera makan 
mengekalkan tenaga dan aktif sepanjang hari
Kaya dengan omega 3
Bantu meningkatkan kesihatan jantung,darah tinggi
menstabilkan gula dlm darah
menyihatkan rambut dan kuku

kandungan:
Susus kambing asli, kopi arabika,ekstrak kurma, ekstrak madu,ekstrak chia seed,collagen,vitamin c,
 glukosa & krimer tanpa tenusu 

Cara pengambilan:

1 sachet 2x sehari (PAGI DAN MALAM)
dibancuh dengan iar suam atau air panas


Thursday, October 27, 2016

NYAHKAN KEPUTIHAN DAN BAU MISS V YANG BECAK DENGAN HUNNY BUNNY MISS V PERFUME AGAR MISS V LEBIH RAPAT -ORIGINAL DAN MURAH


HUNNY BUNNY MISS V PERFUME
1BTL/ RM37
 019 5517713 /012 4487155  (FOR FAST RESPONSE)




HUNNY BUNNY MISS V PERFUME

TIADA LAGI BAU,TIADA LAGI HAMIS,TIADA LAGI KEPUTIHAN TIADA LAGI BECAK"
HUNNY BUNNY MISS V PERFUME merupakan perfume miss V yang di formulasi dari bahan-bahan semulajadi untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman kekal 24jam sepanjang hari.
MASALAH DALAMAN WANITA SELESAI DALAM MASA 3HARI!

Fungsi:
-Menghilangkan kegatalan
-Membunuh bakteria dan kulat
-Merawat keputihan
-Mengetatkan faraj
-Memulihkan luka selepas bersalin
-Memberi haruman 24jam sepanjang hari
-Mencegah kegatalan,kulat serta ketidakselesaan
-Mencegah bau yang kurang enak

Sesuai untuk golongan:
-anak dara 18+++(yang mempunyai masalah keputihan)
-wanita yang sudah berkahwin
-Ibu berpantang
-Ibu mengandung
-100% organik dan selamat digunakan..
-LULUS KKM

KANDUNGAN:-
- Aqua, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Strawberry, Sireh, Yogurt, Pengawet, Pewarna dan Pewangi yang dibenarkan.

CARA PENGGUNAAN :-
-Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu. Kemudian semburkan miss V spray pada jarak 15cm, dalam keadaan duduk mencangkung. Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu.
-Boleh di spray terus ke panties (seluar dalam) untuk menghalang bau.

Tak digalakkan untuk Spray ketika haid



TESTIMONI










Followers