SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

Menarik Di Busuk.org ~~

Wednesday, September 28, 2016

ARGAN OIL ORIGIAL DARI MOROCCO REFILL PACK HARGA TERMURAH - 20ML /RM35


                                                         ARGAN OIL FROM MOROCCO









Dapatkan Minyak Argan 100% Tulen & Organik Sekarang DARI KAMI  Pada Harga RM35 /20ML 
Kecantikan Sejati Kini Milik Anda Dengan Menggunakan Minyak Argan Sebagai Kosmetik | Penjagaan Kulit | Rawatan Rambut & Kuku | Anti-Penuaan 
KAMI MENJUAL YANG ORIGINAL MENGEKALKAN BAU ASLI DAN WARNA ASLI -KENAPA MURAH ???SEBAB MENJUAL REFILL PACK DAN  BELUM DIREBRANDING 
Sila Hubungi:0195517713/0124487155/0195713153 (BORONG PUN BOLE RUNDING HARGA YA)

JADI APA TUNGGU LAGI  dapatkan Minyak Argan 100% Tulen & Organik Sekarang Di Pasaran Malaysia (belum dijenamakan ) Kami menjual harga yang mampu dimiliki , kalau dah jenama harga dah jadi mahal ya.
mengekalkan bau yang ori dan warna yang kekal semulajadi

Kecantikan Sejati Kini Milik Anda Dengan Menggunakan Minyak Argan Sebagai Kosmetik | Penjagaan Kulit | Rawatan Rambut & Kuku | Anti-Penuaan
Jom tengok kebaikan minyak argan yang digunakan sebagai bahan oleh pengeluar kosmetik terkenal di dunia. Kandungan VIT E kebih 3x ganda minyak zaitun.
Para ibu yng hamil digunakan untuk anti strechmark
Manfaat Minyak Argan Kepada Kulit
--Anti-penuaan yang amat berkesan
--Menyelesaikan masalah kulit berjerawat , penyakit radang kulit seperti jerawat, cacar air dan psoriasis. Tompok-tompok merah muncul pada kulit dalam penyakit-penyakit ini
--Menghilangkan masalah parut
--Melindungi kulit daripada kedutan akibat penuaan pra-matang
--Mengurangkan kedutan dibawah mata
--Bertindak sebagai pelembap terbaik untuk kulit. Ia menyegar dan
--melembut kulit lebih mudah daripada penggunaan krim atau minyak yang lain
--Kaya dengan protein yang sangat baik untuk keanjalan kulit
yan gberfungsi untuk menegangkan kulit dan menjadikan ia kelihatan lebih segar
--Mampu mengurangkan kegatalan kulit dan cepat menyembuhkan tanda-tanda yang disebabkan oleh menggaru pada kulit
--Sesuai untuk semua jenis kulit
--Mampu mencegah stretchmark pada kulit akibat proses kehamilan
Manfaat Minyak Argan Kepada Rambut
--Menghidrat rambut dengan cara semulajadi
--mampu menstabilkan kelembapan pada rambut
--Melembutkan dan melebatkan rambut
--menguatkan akar rambut agar tidak mudah gugur
--Berkhasiat untuk pertumbuhan rambut
--Anti oksidan semulajadi yang terdapat dalam minyak argan
--mampu mengukuhkan rambut dengan membaik pulih membran sel rosak pada rambut
--Kehadiran Vitamin E menjadinya agen terbaik untuk rawatan rambut akibat kerosakan agen perosak
--Mengekalkan kelembapan rambut serta mengembalikan kilauan dan sinar rambut
--Merawat akar rambut yang rapuh dan meransang pertumbuhan rambut yang terurus
--Kaya dengan asid lemak tak tepu seperti Omega3 dan Omega9 yang mengukuhkan struktur akar rambut serta ikatan protein dalam rambut. Menguatkan struktur rambut dari akar hingga ke hujung rambut.
Manfaat Minyak Argan Kepada Kuku
--Menguatkan kuku yang lemah dan mudah pecah.
--Menguatkan kulit halus di akar kuku dan menjadikannya licin
Kuku menjadi segar dan bersinar
--Meransang pertumbuhan kuku cantik berseri
Manfaat Minyak Argan Kepada Sendi
--Dalam keadaan arthritis dan reumatik di mana sendi dan tisu badan yang rosak, minyak argan mampu melega dan mengurangkan kesakitan.
Cara Menggunakan Minyak Argan
1. Guna Minyak Argan Pada Kulit - Cuci permukaan kulit sehingga bersih. Titiskan minyak argan pada tapak tangan, ratakan dan sapukan pada bahagian kulit yang bermasalah. Urut perlahan-lahan sehingga minyak argan meresap kedalam kulit.
Boleh guna waktu siang dan malam sebagai pelembap.
2. Guna Minyak Argan Pada Rambut - Boleh disapu pada rambut sebagai minyak rambut pada bila-bila masa. Untuk rawatan rambut, titiskan minyak argan pada tapak tangan, ratakan dan sapukan pada permukaan kulit kepala serta rambut dengan cara mengurut. Gunakan sikit-sikit dan berulang kali. Boleh dibiarkan semalaman dan cuci rambut seperti biasa pada esoknya.
3.Guna Minyak Argan Pada Kuku - Sapukan minyak argan pada kuku dan urut perlahan-lahan sampai ia meresap. Boleh diulangi setiap hari.

                                                                      TESTIMONI









Tuesday, September 20, 2016

HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM-ORIGINAL DAN MURAH



HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM




HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM
1 botol  /55ml-RM72

Honey Bee Venom Multi Solution Cream ialah Sapuan Krim Khas
 mengandungi racun lebah, propolis dan royal jelly untuk
 melegakan masalah kulit

KANDUNGAN
5 % bee venom and propolis - untuk kulit yang lembut
Honey dan royal jelly - memberikan nutrisi utk kulit
Vitamin c - skin brilliance
Collagen - untuk kulit yg anjal
Hyaluronic acid - melembapkan kulit

Ia adalah selamat untuk digunakan kerana ia tidak mengandungi
 paraben , minyak mineral atau benzophenone - 4.
Semua dalam satu krim menjaga kebimbangan kulit yang kompleks
 dan bermasalah jerawat dan kekeringan

Penjagaan untuk pelbagai masalah kulit seperti kekeringan daripada
rangsangan udara kotor, kekurangan air dan
 perbagai masalah jerawat.

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM

1. Meremajakan, melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
2. Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin & kolagen.
3. Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri kulit dan lembap sepanjang hari.
4. Boleh digunakan sebagai pelembap kulit atau 'Make Up Base' untuk senang blending & membuatkan mekap anda lebih flawless & tidak nampak cakey (bertepung di muka).
Ia menjadikan kulit licin , berdaya tahan dan berseri kulit dan penuh
dengan kelembapan. Asid hyaluronik meningkatan kolagen dan
kandungan kelembapan pada kulit untuk kulit terus lembut dan
 tegas ringan , preskripsi untuk melegakan kulit jerawat.

KANDUNGAN
5 % bee venom and propolis - untuk kulit yang lembut
Honey dan royal jelly - memberikan nutrisi utk kulit
Vitamin c - skin brilliance
Collagen - untuk kulit yg anjal
Hyaluronic acid - melembapkan kulit
Mempunyai KKM NOT 140800675K



TESTIMONI





SABUN KOPI/COFFEE SOAP MURAH ORIGINAL




SABUN KOPI




SABUN KOPI/COFEE SOAP
1 pc/30gm /RM5
WSP 0195517713
(nak borong min 1 doz)


Manfaat sabun kopi
●Menghaluskan kulit
●Menghilangkan bau badan dan ketiak
●Menghilangkan selulit 
●Menyegarkan tubuh dan menghilangkan penat
●Melarutkan lemak dan membentuk tubuh
●Menetralkan kulit yang teriritasi dan memberi nutrisi
●Menghilangkan bekas jerawat, flek, dan noda hitam pada kulit
●Mengangkat sel kulit mati & memperbaiki struktur kulit yang rosak
•Sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki maupun wanita.
•Menghilang kesan hitam pada ketiak, bhg gelap di tubuh

Cara pemakaian:Gunakan secara teratur setiap mandi, 2-3 kali sehari. Gosokan ke seluruh bahagian muka dan tubuh dengan lembut. Untuk hasil terbaik, biarkan sebentar beberapa saat sebelum di bilas dengan air.
Ingredients:Coffee extract, Goat’s milk, cocos nucifera oil, olive oil,minyak kelapa dara, sodium hydroxyde,Vitamin ACE,glycerin, fragance

Tuesday, August 30, 2016

DAUN RERAMA HIJAU PENAWAR KANSER DAN PENYAKIT KRONIK HARGA TERMURAH



DAUN RERAMA HIJAU PENAWAR KANSER DAN  PENYAKIT KRONIK

1 PEKET 20GM /RM20

WSP; 0195517713






Khasiat Daun Pokok Rerama 
Ekstrak daun pokok rerama ini mampu merawat penyakit kanser (barah) kerana ianya mengandungi 'active ingredient' yang mempunyai ciri-ciri anti keradangan dan anti kanser. Selain itu, ia boleh meningkatkan antibodi badan dan merawat penyakit berkaitan sel darah merah. Insyallah berkat usaha dan dengan Izin Allah SWT.
Mengikut kajian terkini Universiti Putra Malaysia (UPM), terbukti bahawa daun pokok rerama ini mengandungi ciri-ciri anti barah dan anti keradangan,juga mempunyai 13 jenis sebatian MISTERI yg blh mengubati pelbagai jenis penyakit hanya dengan meminum rebusan air daun rerama ini,
Pihak Universiti Putra Malaysia (UPM) juga telah membuat kajian dan terbukti bahawa daun pokok rerama ini mengandungi ciri-ciri anti barah dan anti keradangan. Antara penyakit lain yang mampu dirawat menggunakan ekstrak daun pokok rerama ini adalah;
.Semua jenis Kanser
SLE
Thyroid
Leukimia
Darah tinggi
Kencing manis
Kolesterol/Asid Urik
Gout
Masalah berkaitan darah
Stroke
Senggugut
Asma
Migrain
Resdung
Demam campak
TB
Denggi
Masalah usus
Masalah sendi
HIV
Angin dlm badan
Sebagai supplemen
Cara penggunaan :
1. rebus segenggam atau lebihkurang 3-5gm daun rerama bersama 3liter air selama 10 minit.
2. minum selepas air suam-suam kuku
3. boleh ditambah air panas sehingga hilang rasa dan warna
DAUN RERAMA TAK SESUAI UNTUK
- Ibu mengandung
- Buah pinggang dialisis
- Paru-paru berair

Sunday, August 28, 2016

MUNAFIE JAPAN SLIMMING PANTY MURAH HANYA RM8



 MUNAFIE JAPAN SLIMMING PANTY MURAH
 HANYA RM10 PERPCS
BORONG 10PCS RM80
POS NOT INCLUDE


WASAP SEGERA UNTUK RUNCIT DAN BORONG
0124487155/0195517713

JAPANESE MUNAFIE SLIMMING PANTY

Japanese Munafie Slimming Panty ialah produk keluaran Jepun yang 
membantu menambah keyakinan diri seseorang disamping menjadikan
 bentuk badan anda yang ideal terusan jadi pukauan
 mata orang di sekeliling ANDA

PERUT BUNCIT???KURANG KEYAKINAN DIRI???MALU NAK KELUAR
 DATING???INGINKAN PENYELESAIAN SEGERA???Jom 
dapatkannya  seluar buatan Jepun yang sangat HOT SELLING


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
JAPANESE MUNAFIE SLIMMING PANTY

Membantu merampingkan pinggang.
Menutupi perut boroi.
Jenis kain yang tidak bergulung.
Membantu menutup kesan seluar dalam.
Barang Original buatan Japan.
Tidak mudah koyak atau rosak.
Tidak berbau.
Material yang sejuk selesa.
Boleh dipakai hari-hari.
Tidak menyebabkan kegatalan.
Selesa untuk miss v anda.
Menjadikan bentuk badan lebih menarik.
Melancarkan peredaran darah.
Menghalang pembentukan selulit.
Diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi.
Terdapat dalam pelbagai warna menarik 
(Hitam/Merah/Kelabu/Coklat/Pink).
Bebas saiz (Free size).


DAUN RERAMA HIJAU PENAWAR DAN MENCEGAH KANSER DAN PENYAKIT KRONIK



DAUN RERAMA HIJAU
 PENAWAR DAN MENCEGAH KANSER DAN PENYAKIT KRONIK
30GM /RM30 HARGA TERMASUK POSLAJU SEM SHJ
WSP 0195517713/0124487155



DAUN RERAMA HIJAU PENAWAR KANSER DAN PENYAKIT KRONIK 
1 PEKET 30GM /RM30


Khasiat Daun Pokok Rerama 
Ekstrak daun pokok rerama ini mampu merawat penyakit kanser (barah) kerana ianya mengandungi 'active ingredient' yang mempunyai ciri-ciri anti keradangan dan anti kanser. Selain itu, ia boleh meningkatkan antibodi badan dan merawat penyakit berkaitan sel darah merah. Insyallah berkat usaha dan dengan Izin Allah SWT.

Mengikut kajian terkini Universiti Putra Malaysia (UPM), terbukti bahawa daun pokok rerama ini mengandungi ciri-ciri anti barah dan anti keradangan,juga mempunyai 13 jenis sebatian MISTERI yg blh mengubati pelbagai jenis penyakit hanya dengan meminum rebusan air daun rerama ini,
Pihak Universiti Putra Malaysia (UPM) juga telah membuat kajian dan terbukti bahawa daun pokok rerama ini mengandungi ciri-ciri anti barah dan anti keradangan. Antara penyakit lain yang mampu dirawat menggunakan ekstrak daun pokok rerama ini adalah;
.Semua jenis Kanser
SLE 
Thyroid
Leukimia
Darah tinggi 
Kencing manis
Kolesterol/Asid Urik
Gout
Masalah berkaitan darah
Stroke
Senggugut
Asma
Migrain
Resdung
Demam campak
TB
Denggi
Masalah usus
Masalah sendi
HIV
Angin dlm badan
Sebagai supplemen

Cara penggunaan :
1. rebus segenggam atau lebihkurang 5gm daun rerama bersama 3liter air selama 10 minit.
2. minum selepas air suam-suam kuku
3. boleh ditambah air panas sehingga hilang rasa dan warna

DAUN RERAMA TAK SESUAI UNTUK 
- Ibu mengandung 
- Buah pinggang dialisis 
- Paru-paru berair

Saturday, August 13, 2016

REFILL PACK FOUNDATION KOREA SPF60 ORIGINAL DAN MURAH





1PC/ 7GM  /RM10
(HARGA TAK MASUK POS)
0124487155/0195517713





KEHEBATAN FOUNDATION KOREA

1. Mempunyai SPF60  elak sunburn
2.Sangat berkualiti 
3.Menggebukan kulit wajah
4.  Mencerahkan dan menghaluskan kulit
5.Muka lebih glowing dan pinkish macam baby
6.Mampu menutut kecelaan wajah akaibat jerawat,jeragat
7. High Coverage
8.Kalis air walaupun berpelah tetap maintain gebu
9. Mudah meresap
10. Tidak melekit
11.Sesuai untuk semua jenis kulit walaupunkulit sensitif
12.  Warna krim sesuai untuk semua kulit
13. Bau yang wangi kalau yang original 

Followers