SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

Menarik Di Busuk.org ~~

Saturday, December 31, 2016

QSERRA SKIN CARE LULUS KKM HANYA 2 ITEM SHJ MAMPU MENJADIKAN KULIT ANDA CERAH,SEKATA DAN LICIN




QSERRA SKIN CARE 
 SET /2 ITEM/RM42
0124487155












QSERRA SKINCARE - LULUS KKM
HANYA ADA DUA ITEM SHJ
- QSERRA FACIAL SOAP -+30gram - NOT161005403K
- QSERRA MAGIC NIGHT CREAM 5gram- NOT161005403K
1 SET /RM45
0195517713

Selamat Tinggal Muka Menggerutu
Selamat Tinggal Parut Hitam di Muka
Selamat Tinggal Muka Kusam
Kini dengan Qserra Skin Care umpama anda mendapat rawatan dari klinik kulit bertaraf antarabangsa.
Kulit perlu dibelai dengan produk Gred A supaya hasilnya halus dan mulus.
Bertukar dgn Qserra Skin Care gerenti anda puas hati.
Kulit Cerah Sekata 👄
Selesai masalah bila kulit sihat dan bersih!!
Tak ada lagi JERAGAT & JERAWAT

Kebaikan Qserra Skin Care
Ianya merawat secara lembut dari dalam kulit. Kebaikan pati minyak zaitun menjadikan kulit makin halus dan cerah sekata. Kulit tidak berMINYAK tetapi lembap seperti kulit bayi.
Qserra Skin Care dirumuskan dari pati Rose, Marine Collagen dan Minyak Zaitun yang terkenal sebagai agen menaik seri wajah.
Qserra Skin Care membantu dalam tempoh 14 hari:
- Agen Anti Penuaan.
-Menaikkan Aura Seri Wajah.
- Merawat Ruam, Jerawat, Kulit Sensitif dan Kulit Berminyak.
- Menghasilkan tona wajah sekata.

Qserra berkonsepkan minimal dgn 2 items iaitu Magic Night Cream dan Facial Soap. Tak perlu banyak2 supaya kulit ada ruang utk bernafas. Siang hari hanya sapukan bedak atau moisturiser.
Jom glow2 dgn Qserra Skin Care. Produk Gred A nyata berkesan.
Kulit perlu dibelai dengan produk Gred A supaya hasilnya halus dan mulus.
Bertukar dgn Qserra Skin Care gerenti anda puas hati.

Ramai yg bg feedback kesannya:
-Pori2 mengecil
-Kulit segar dan halus
-Jeragat makin pupus
-Jerawat mula mengecut
- Kulit putih sekata

MN PERFECT CONCEALER MURAH ORIGINAL PERFECT COVERAGE RM15



MN PERFECT CONCEALER
1 PC /12GM- RM15
WSP   0124487155







.       NO.1
 NO.2
NO.3




MN PERFECT CONCEALER
1 PC /12GM- RM15
WSP 0195517713

KELEBIHAN MN(MEE NOW) PERFECT CONCEALER
- Tahan lama
- Full coverage
- Bau yang sangat wangi
- Mudah dipakai
- Sesuai untuk semua jenis kulit
- Tidak berminyak


PEWIIT SOAP MURAH ORIGINAL RM20



PEWIIT SOAP
1 PC RM20
TIDAK TERMASUK POS

0124487155


KELEBIHAN
- mengihalangkan jerawat batu
- menghilangkan jerawat
- menghilangkan parut jerawat
- memutihkan
- mengecilkanpori-pori
- menyihatkan kulit
- menyegarkan kulit

KANDUNGAN
-extract bunga cengkih selepas hujan
-extract kulit kayu manis turun temurun tok
- extract collagen
-extract gluta
- vitamin c


Fungsi bahan extract:
-  bunga cengkih = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu
-  kulit kayu manis = membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik-bintik hitam
-  Collagen mencantikan kulit dan mencerahkan kulit
-  gluta = melembabkan kulit wajah
-  vitamin C = menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati .


ZIRANA MEN SLIMMING KORSET RM68


ZIRANA MEN 
1 BOX /3PCS 
RM68 

POSLAJU  RM8SM/11SS




SET UNTUK LELAKI ZIRANA MAN SUIT ini diperbuat dari fabrik yang menggabungkan arang buluh (bamboo charcoal) dengan perak menggunakan nanoteknologi.

KEBAIKAN : -
 1) Memperbaiki peredaran darah
 2) Mempercepatkan metabolisme
3) Membakar lemak berlebihan
 4) Mengurangkan bau badan

 KELEBIHAN : -
1) Sangat elastik
2) Fabrik anti bakteria
3) Mempunyai sinar infra jauh (Far Infrared)
4) Gelombang magnetik

Set ini terdiri dari: -
 1) SET PEMBENTUKAN KONTUR BADAN (SINGLET)
2) SET PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG DAN ABDOMEN (LONG PANT)
 3) SHORT PANT

 Fakta Tentang Arang Buluh (Bamboo Charcoal) Arang buluh dihasilkan dari potongan buluh yang diambil dari pokok berusia 5 tahun ke atas dan dibakar dalam ketuhar dengan suhu melebihi 800 darjah celsius. Ia mempunyai sifat resapan yang sangat berkesan.
Kelebihan Arang Buluh:
 a) Mengurangkan Tekanan Membebaskan ion negatif untuk menyeimbangkan ion positif dari keadaan sekeliling. Ini boleh mengurangkan tekanan, kegelisahan, membantu tubuh menjadi lebih tenang dan menyegarkan badan.
b) Menyahbau Arang buluh boleh menyerap bauan yang kurang menyenangkan dan seterusnya menghalang pembentukan bakteria.

Kesan Sinar Far-Infrared:-
Arang buluh mengeluarkan sinar far infrared secara semulajadi yang boleh memanaskan tubuh bagi memperbaiki peredaran darah, mempercepatkan metabolisme dan menggalakkan pertumbuhan sel.


WARNA : GREY FREE SIZE ( Sesuai Untuk Berat Badan 50-100kg ) 

BEDAK BUTAE HARGA RUNCIT MACAM HARGA BORONG


   BEDAK BUTAE BIRU -  1PC /RM6

HARGA TIDAK MASUK POS

0124487155
                                               
BUTEA BIRU
sesuai utk semua kulit
mengandungi vitamin C dan E.
membuatkan kulit kelihatan cerah jika diamalkan







                                                         
BEDAK BUTAE SUPER OIL CONTROL POWDER FOUNDATION 
  1PC /RM5

HARGA TIDAK MASUK POS



     KELEBIHAN:

    -  Butae Super Oil Control Powder Foundation adalah Bedak
 terbaik untuk menutupi cela dan senang untuk dibawa
 kemana-mana.

Tak perlu belanja mahal dengan Bedak Butae dan hasilnya
sehebat bedak MAC.

Terdapat dalam 3 warna:
1 - untuk kulit cerah
2 - untuk kulit sawa matang
3- untuk kulit gelap

CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN BANTU ANDA MENAIKKAN BERAT BADAN IDEAL HARGA PALING MURAH DAN ORI


CHUBBY CHUBBY BANTU ANDA MENAIKKAN BERAT BADAN IDEAL




CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
1box /RM38 /15sachet 
0195517713

Anda terlalu kurus, , nak tambah berat badan,agara lebih mantop 

jom cuba Chubby Chubby Weight Gain
Apa itu Chubby Weight Gain
Chubby Chubby Weight Gain Milk ialah produk pilihan ramai kerana keberkesanan membantu anda mendapatkan bentuk badan yang mantap.

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

Membantu menambah selera makan anda.
Membantu memutih dan mencantikkan kulit.
Membantu memberi kekuatan atau tenaga pada tubuh.
Membantu menaikkan berat badan ke tahap ideal.
Membekalkan vitamin dan collagen yang mencukupi
untuk kulit.
Mengatasi masalah jerawat dan parut.
Anjal,padat,pejal,montok.
Memudarkan jerawat.
Membantu mencerahkan kulit.
Menaikkan dan membesarkan punggung dan
dada bagi wanita.
Tinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulang.
Membantu menambah susu ibu.
Baik untuk ibu hamil dan menyusu.
Mencantikkan kuku dan rambut.
Merawat masalah tona tak sekata dan parut.
KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
Chubby Chubby Weight Gain Milk produk 100% Original dijamin
HALAL dan disahkan KKM !.

KANDUNGAN CHUBBY CHUBBY
WEIGHT GAIN MILK
Susu Skim.
Protein.
Gula.
Minyak Sayuran.
Gentian.
Rasa Coklat Semulajadi.
10 Vitamin.
10 Mineral.
Soya Lesitin.

CARA PENGAMBILAN CHUBBY
CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
1 sachet sehari sebelum makan.

PANTANG LARANG CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras

Semoga anda berjaya

TESTIMONI





BALM MINYAK SULTAN MUJARAB rm12


BALM  MINYAK SULTAN  MUJARAB 
1 BTL /RM12
0124487155



Balm minyak sultan mujarab
1 pc/120gm - RM12
0195517713

Kegunaan luaran sapu pada tempat yang berkaitan
- sakit sendi

- lenguh
- kebas kaki tangan
- bengkak bisul
- sakit lutut
- meredakan kembung perut
- pening kepala
-selsema
- semput

BEDAK SEJUK MUNTAH BELUT /MIRACLE CLAY MURAH DAN ORIGINAL KERANA MASIH MENGEKALKAN KEASLIAN PEMBUATAN TANPA PENCEMARAN BAHAN KIMIA


BEDAK SEJUK MUNTAH BELUT /MIRACLE CLAY

1PC RM2
10PCS RM14 
POS NOT INCLUDE 



BEDAK SEJUK MUNTAH BELUT- SAIZ 4.5CM(D) BERAT LEBIHKURANG 17GM
HARGA: RM2.00 SEBIJI
( MINIMUM PEMBELIAN 10KETUL -  RM14.00 
POS NOT INCLUDE 

 BEDAK SEJUK MUNTAH BELUT adalah bedak tradisional yang mana bahan asasnya dari tanah liat. Walaupun namanya Bedak Sejuk muntah belut,  tetapi tiada kaitan langsung dengan belut,mungkin warnanya macam isi belut or atas sebab lain maka nama ini diberikan. Apapun dari info yang boleh dipercayai Model terkenal era 80an iaitu NIK NAFISAH MARINI semasa menjadi tetamu RANCANGAN NONA mengesahkan bahawa beliau mengamalkan bedak ini sehingga sekarang dan tidak dinafikan dalam usia 40an masih memileki kulit yang halus dan jelita.

Antara kegunaanya ialah mampu MERAWAT:
Menghilangkan jerawat dan juga jeragat
Menyejukkan kulit/MERAWAT ALERGIK KULIT
Menghilangkan ruam pada kulit bayi dan orang dewasa

Mengeringkan muka yang berminyak
Mengecilkan liang roma
Membuang daki serta sel-sel kulit yang mati (dijadikan scrub)

Membasuh kemaluan wanita semasa & selepas haid bagi menghilangkan baru
Menghilangkan parut jerawat dan luka dgn digosok tempat berkenaan
Mengembalikan warna kulit asal

Mengurangkan bahang panas akibat kulit terbakar api atau disebabkan terkena minyak, air atau benda panas
Mengurangkan bahang panas atau hangus di muka ketika mandi dipantai atau dipulau (sunburn)

Mengeringkan luka-luka biasa atau luka akibat penyakit kencing manis
Mengembalikan bentuk asal payudara selepas menyusukan anak
Amat sesuai dipakai sapu ketika demam biasa atau demam campak (dimuka dan seluruh tubuh)

Amat sesuai untuk mandian lulur
Boleh digunakan untuk bertayammun dan juga samak
Rawatan alternatif untuk semua jenis penyakit termasuk kudis, kudis buta, bisul, panau kecuali kayap
Menyejukkan kulit ketika terkena Chicken Pox serta tidak meninggalkan parut (amat mujarab)
Sesuai untuk peringkat umur dan jantina


CARA PENGGUNAAN:
Patahkan je bedak sejuk tu kecil2 campur dengan air, dan sapu macam memakai bedak sejuk. Bole bancuh dengan air gamat jika kudis,gatal ,jerawat yang teruk sebab mempercepatkan sembuh.
 MACAMANA NAK BELI???? 0195517713(SMS/CALL)/0124487155 (SMS/WHATSAPP) EMAIL:qis_anni@yahoo.com 

Sunday, December 25, 2016

KOPI SUSU KAMBING CHIA SEED KURMA MADU PLATINUM KOPI SUSU KAMBUNG KURMA MADU PLATINUM KOPI SUSU KAMBUNG KURMA MADU PLATINUM PERISA STRAWBERRY DAN COKLAT HARGA MURAH

KOPI SUSU KAMBING CHIA SEED KURMA MADU PLATINUM
KOPI SUSU KAMBUNG KURMA MADU PLATINUM
KOPI SUSU KAMBUNG KURMA MADU PLATINUM PERISA STRAWBERRY  DAN COKLAT

HARGA RM20 /1 KOTAK







                      KOPI SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM SKKMP CHIA SEED
1 BOX RM20

30X LEBIH BERKESAN Harga Murah Original 
Promosi 1box - 20peket (26gm setiap peket) HANYA RM20
wsp: 0195517713

kopi chia seed MENGURANGKAN SELERA MAKAN , Sgt2 berkurang, tetapi tubuh SEHARIAN KEKAL AKTIF DAN BERTENAGA! Sungguh hebat kopi susu kmbing chia seed by PLATINUM MURAH,BERKESAN dan MAMPU MILIK!
KELEBIHAN:
membantu menurunkan berat badan 
Memutih,Mencerah dan menggebukan kulit
menjadikan kulit lebih berseri dan halus
Menguatkan tulang dan gigi
baik untuk kesihatan badan keseluruhan 
baik untuk gastrik
sesuai untuk ibu hamil
bole diminum seisi keluarga
mengandungi serat yang banyak
kaya dengan protein
kurang selera makan 
mengekalkan tenaga dan aktif sepanjang hari
Kaya dengan omega 3
Bantu meningkatkan kesihatan jantung,darah tinggi
menstabilkan gula dlm darah
menyihatkan rambut dan kuku

kandungan:
Susus kambing asli, kopi arabika,ekstrak kurma, ekstrak madu,ekstrak chia seed,collagen,vitamin c,
glukosa & krimer tanpa tenusu

Cara pengambilan:
1 sachet 2x sehari (PAGI DAN MALAM)
dibancuh dengan iar suam atau air panas



                                                             FUNGSI & MANFAAT SKKM PLATINUM / COKLAT/STRAWBERRY :
                                                                                                   1 BOX /RM20

Mencerahkan muka dan 1 badan secara sekata
Kulit semakin halus mulus seperti bayi
Membantu memulihkan sakit kulit
Menghindar & merawat daripada sakit gastrik
Membantu membentuk + menguatkan tulang dan gigi
Kaya dengan protein serta sumber yg sgt baik untuk kesihatan
Memulihkan tenaga sesuai utk seisi keluarga, ibu hamil & menyusu bayi

KEISTIMEWAAN SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM) :
Rasa sedap sangat & tak hanyir langsung
Memutih dan mencerahkan kulit 1 badan
Kulit menjadi gebu, halus dan mulus
Menjadikan tidur lebih berkualiti dan nyenyak
Kesan pantas seawal 4 HARI

Followers