SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

Menarik Di Busuk.org ~~

Friday, February 8, 2013

SET PENCERAHAN ST DALFOUR 3 IN 1.

              SET PENCERAHAN ST DALFOUR 3 IN 1.

100% berkesan, Berkualiti dan Menjimatkan...TIADA CHEMICAL YG BAHAYA, 100% BEBAS HYDROQUINONE!!!
Lab Test 100% No Chemical Detected!!

Memperkenalkan produk baru  " St Dalfour Beauty Whitening Cream" kulit anda akan menjadi putih, cerah dan keseluruhan kulit bertambah cantik. Ianya memang BERKESAN!!!

St Dalfour Cream Original adalah sejenis krim pemutih yang 

sangat efektif dan menambahkan lagi kecerahan pada kulit 

anda dengan selamat dan semulajadi tanpa bahan yang 


merbahaya dengan tidak menghakiskan kulit dan tiada 

HYDROQUINONE - kulit tidak akan mengelupas and rasa 

tidak selesa.

Produk  
 ini didatangi dari Timur Tengah, paling laris di luar negara dan kini telah memasuki Malaysia.


Kebaikan Set St Dalfour ini boleh:

  •    Menghilangkan parut lama
  •    Menghilangkan bintik-bintik hitam
  •    Meratakan tona wajah
  •    Menghilangkan blackheads
  •    Menegangkan wajah
  •    Mengubati alahan kulit
  •    Menjadikan kulit berseri-seri (Skin Glowing)
  •     Set Pencerahan  ini merawat serta melindungi kulit anda secara semula jadi tanpa penglupasan dan muka tidak akan menjadi kemerah2an kerana ianya bebas dari hydroquinone(yg boleh memudaratkan kulit muka anda) dan menjamin 100% keberkesanan dan setanding malah 10 kali lebih baik dari jenama yang terkenal.

SET INI MENGANDUNGI: 3 item iaitu:

  1. ST DALFOUR MIRACLE CREAM 100g
  2. ST DALFOUR SUNBLOCK SPF60 25g
  3. ST DALFOUR WHITENING SOAP 100g

St Dalfour whitening cream sangat AJAIB dan digelar 

"Miracle Cream". 


Set ini tahan gunakan selama 3-4bulan, SANGAT BERBALOI DAN MENJIMATKAN. 


***PENTING***JANGAN CAMPURKAN DENGAN PRODUK YANG LAIN

CARA PENGGUNAAN:

PAGI:
~~Guna St Dalfour Whitening Soap untuk seluruh badan setiap kali mandian atau cucian muka urut keseluruhan muka. Sabun in selamat di pakai anda boleh gunakan seberapa kerap yang anda suka tanpa mengeringkan kulit.~~

~~Sapukan sunblock dan massage sekeliling wajah anda, biarkan selama 2 ke 3 minit supaya dapat meresap sendiri kedalam kulit sebelum memakai bedak atau make-up~~

MALAM:
~~Basuh muka dengan St. Dalfour Whitening Soap dan massage sekeliling muka.~~

~~Sapukan St Dalfour Whitening Cream ke wajah anda dan leher, massage sekeliling muka, biarkan selama 2 ke 3 minit supaya ianya meresap dengan sendiri kedalam kulit wajah anda sebelum anda tidur.~~

***Untuk mendapatkan kesan pemutihan kulit badan yang

 maximum anda juga boleh menggunakan lotion tangan 

dan badan White Glutathione ***TANPA 

HYDROQUINOINE ATAU CHEMICAL 

BERBAHAYA!!!CUBA LAH!! ANDA TIDAK AKAN 

MENYESAL. IANYA 10 KALI LEBIH BAIK DARI 



BERHATI-HATI DENGAN PRODUK TIRUAN…..BELI DENGAN AGEN YANG SAH YA….. Set ini juga dijual secara berasingan. 

HARGA:  1 SET 3 IN 1 =  RM250 - FREE POS LAJU

HARGA SETIAP 1 ITEM:
1.ST DLFOUR MIRACLE CREAM=RM150
2.ST DALFOUR SUNBLOCK=RM70
3.ST DALFOUR WHITENING SOAP = RM55

TESTIMONI:

Esklusif Testimoni dari Puan Bibah - Port Dickson

"Dulu Kak Bibah pakai Baby Face masa kulit muka mengelupas, rase perit, kulit muka selepas pengelupasan memang la cantik nampak putih berseri tapi lama kelamaan kulit muka menjadi kusam, jeragat banyak kat muka. Macam-macam Kak Bibah dah cube sampai la satu hari kawan karib kak Bibah memperkenalkan product St Dalfour. Tidak sampai pun seminggu kulit kak Bibah dah pulih tone pun dah serata, jeragat makin pudar dan kawan-kawan pun dah mula perasan.  Yang paling best Kak Bibah ni suke swimming , bila swimming tu tahu aje la kulit boleh jadi rentung, bila kite pakai St Dalfour Sunblock SPF 60 muka tidak menjadi gelap kulit akan menjadi cerah balik selepas dicuci.  
Esklusif Testimoni dari Cik Anum - Penang 28 Mar 2010
"Dulu muka Anum ni teruk banyak jerawat sebab anum ada resdung.  Tak selesa rasenya. Kulit muka anum pun tak serata kusam dan tidak berseri.  Sehinggalah Untie Anum ni recommend product St Dalfour.  Baru pakai 3 hari dah nampak kesan jerawat mengecut, kulit mula nak mencerah dan tone pun serata.  Seronok rasenyer tunang pun mula perasan dengan wajah ku yang semakin berseri...hehehehe. Terima kasih buat Auntie Anum yg perkenalkan product St D4 kat Anum."

Anum - Penang 



Esklusif Testimoni dari Puan Norma



"Saya suka Product St Dalfour .  Saya sudah mengunakan St Dalfour  lebih dari sebulan.  Saya mempunyai masalah kulit seperti tone tidak serata, pigmentation dan lemak dibawah kulit muka.  Sudah bermacam-macam product saya gunakan. St Dalfour banyak membantu memulihkan kulit muka saya.  Muka tidak mengelupas dan kulit muka saya nampak  berseri dan segar selepas di cuci dengan sabun St Dalfour, dan saya tidak perlu menggunakan bedak atau make up kerana dengan hanya memakai sunblock SPF60 kulit muka kelihatan seperti memakai bedak."

~Norma - Selayang~




BEDAK SEJUK MUNTAH BELUT MURAH

BEDAK SEJUK MUNTAH BELUT- SAIZ 4.5CM(D) BERAT LEBIHKURANG 17GM
HARGA: RM2.00 SEBIJI
( MINIMUM PEMBELIAN 10KETUL -  RM14.00 
POS NOT INCLUDE 

 BEDAK SEJUK MUNTAH BELUT adalah bedak tradisional yang mana bahan asasnya dari tanah liat. Walaupun namanya Bedak Sejuk muntah belut,  tetapi tiada kaitan langsung dengan belut,mungkin warnanya macam isi belut or atas sebab lain maka nama ini diberikan. Apapun dari info yang boleh dipercayai Model terkenal era 80an iaitu NIK NAFISAH MARINI semasa menjadi tetamu RANCANGAN NONA mengesahkan bahawa beliau mengamalkan bedak ini sehingga sekarang dan tidak dinafikan dalam usia 40an masih memileki kulit yang halus dan jelita.

Antara kegunaanya ialah mampu MERAWAT:

Menghilangkan jerawat dan juga jeragat
Menyejukkan kulit/MERAWAT ALERGIK KULIT
Menghilangkan ruam pada kulit bayi dan orang dewasa

Mengeringkan muka yang berminyak
Mengecilkan liang roma
Membuang daki serta sel-sel kulit yang mati (dijadikan scrub)

Membasuh kemaluan wanita semasa & selepas haid bagi menghilangkan baru
Menghilangkan parut jerawat dan luka dgn digosok tempat berkenaan
Mengembalikan warna kulit asal

Mengurangkan bahang panas akibat kulit terbakar api atau disebabkan terkena minyak, air atau benda panas
Mengurangkan bahang panas atau hangus di muka ketika mandi dipantai atau dipulau (sunburn)

Mengeringkan luka-luka biasa atau luka akibat penyakit kencing manis
Mengembalikan bentuk asal payudara selepas menyusukan anak
Amat sesuai dipakai sapu ketika demam biasa atau demam campak (dimuka dan seluruh tubuh)

Amat sesuai untuk mandian lulur
Boleh digunakan untuk bertayammun dan juga samak
Rawatan alternatif untuk semua jenis penyakit termasuk kudis, kudis buta, bisul, panau kecuali kayap
Menyejukkan kulit ketika terkena Chicken Pox serta tidak meninggalkan parut (amat mujarab)
Sesuai untuk peringkat umur dan jantina


CARA PENGGUNAAN:
Patahkan je bedak sejuk tu kecil2 campur dengan air, dan sapu macam memakai bedak sejuk. Bole bancuh dengan air gamat jika kudis,gatal ,jerawat yang teruk sebab mempercepatkan sembuh.
 MACAMANA NAK BELI???? 0195517713(SMS/CALL)/0124487155 (SMS/WHATSAPP) EMAIL:qis_anni@yahoo.com



SET ZIRANA 2in 1 SLIMMING LINGERIE RM70 FREE POS

Pengeluaran terbaru dari PULP BULUH, yang berkualiti tinggi. Siri bentuk kompak Zirana terkini NANOTEKNOLOGI. Dibuat dari PULP BULUH , kain halus nanometer grade A mengangkat tubuh
KEBAIKAN MENGGUNAKANYA: -

  •  Memperbaiki peredaran darah 
  •  Mempercepatkan metabolisme
  •  Membakar lemak berlebihan 
  •  Mengurangkan bau badan 
SET TERDIRI DARIPADA:- -

  1. Baju - untuk mengangkat payudara panjang dari pinggul 
  2. Seluar pendek - untuk melangsing pinggang dan memontokkan pinggul boleh menampung berat badan 58-90 kg.
KELEBIHAN ZIRANA 2IN1 TERDAPAT :- 
1) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYUDARA (camisol)- melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang mempesona.
 2) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG DAN PINGGUL (short pants)- melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.
 3) - Sangat elastik - Fabrik anti bakteria - Mempunyai sinar infra jauh (Far Infrared) - Gelombang magnetik 
4)  Boleh digunakan bagi berat antara 40kg hingga 90kg

 CARA PEMAKAIAN:

  •  Mulakan dari atas terus sarung ke badan 
  •  untuk kesan yang cepat gunakan selama 8 JAM SETIAP HARI . 
  • MINUM AIR BANYAK yang banyak 
NAK CUCI???? JANGAN GUNA MESIN BASUH.
- Basuh pada waktu malam jangan guna sabun,peluntur
- Cuma air biasa dan jangan jemur pada matahari.

HARGA KAMI : RM 70 FREE POS LAJU + FREE SUSU BERAS
BERMINAT??? NAK BELI??? HUBUNGI 
0195517713/ 0124487155 (24JAM) EMAIL: qis_anni@yahoo.com

ZIRANA SLIMMING BAMBOO CHARCOAL CORSET 3 IN 1-RM70 FREE POSLAJU


ZIRANA SLIMMING BAMBOO CHARCOAL CORSET 3 IN 1 (FREE SIZE DAN WARNA GREY SAHAJA )
Memperkenalkan set terbaru Zirana Bamboo Charcoal 3 in 1 Slimming.
Set pengeluaran terbaru dari;

  •  PULP BULUH ( BAMBOO CHARCOAL).
  •  Material berkualiti tinggi.
  •  Fabrik Anti Kuman.
  •  Mempunyai Sinar Infra Red ( FIR ).
  •  Siri pembentukan badan kompak Zirana dengan nano teknologi. 
  • Di perbuat dari pulp buluh.
  • Kain halus nanometer grade A untuk mengangkat tubuh. 
KEBAIKAN : -

  • Memperbaiki peredaran darah 
  • Mempercepatkan metabolisme
  • Membakar lemak berlebihan 
  • Mengurangkan bau badan 
  • Melangsingkan Badan 
  • Mengempiskan perut 
  • Merampingkan pinggang
 1 SET TERDIRI DARIPADA : 
 1) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYUDARA (Camisol)      melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang mempesona serta mengangkat payudara supaya anjal.
 2) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PERUT, PINGGANG DAN PINGGUL ( Long pants) – melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping. mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok. Bahagian pinggang lebih tinggi untuk memberi sokongan yang sempurna. 
3) WAIST TRIMMER – Untuk melangsingkan bahagian perut dan pinggang serta memberi keselesaan yang berganda agar perut lebih kempis. Sangat elastik dan fabrik jenis anti bakteria. Mempunyai sinar infra jauh ( FIR ) dan juga gelombang magnetik. 

CARA PEMAKAIAN ??? 

  • mulakan daripada atas sarung ke badan
  • pakai selama 8 jam setiap hari utk dapatkan kesan yg cepat
  • minum air banyak untuk mendapatkan kesan yg lebih baik. 
JANGAN basuh guna mesin,Cuma air saja NO DETERGENT dan jagan jemur pada matahri. 

HARGA KAMI     :  RM 70   FREE POS SEMENANJUNG

 BERMINAT??? NAK BELI??? HUBUNGI                             012 4487155 (SMS/WASSAP/CALL)  0195517713 (SMS/CALL)   EMAIL: qis_anni@yahoo.com

BAMBOO CHARCOAL MAN SLIMMING SUIT -RM70 FREE POS


JOM LANGSING BERSAMA - SET ZIRANA 3 IN 1UNTUK LELAKI 
 SET ZIRANA 3 IN 1 FOR MEN  merupakan pengeluaran terbaru dari ARANG BULUH  untuk lelaki yang berkualiti tinggi. Siri bentuk kompak Zirana terkini dari nanoteknologi. 

Dibuat dari:

  •  Arang buluhdari potongan buluh yang diambil dari pokok berusia 5 tahun ke atas dan dibakar dalam ketuhar dengan suhu melebihi 800 darjah celsius. Ia mempunyai sifat resapan yang sangat berkesan. 
  • Kain halus nanometer grade A mengangkat tubuh.

Fakta Tentang Arang Buluh (Bamboo Charcoal)

Kelebihan Arang Buluh:
 a) Mengurangkan Tekanan Membebaskan ion negatif untuk menyeimbangkan ion positif dari keadaan sekeliling. Ini boleh mengurangkan tekanan, kegelisahan, membantu tubuh menjadi lebih tenang dan menyegarkan badan.
 b) Menyahbau Arang buluh boleh menyerap bauan yang kurang menyenangkan dan seterusnya menghalang pembentukan bakteria.

KEBAIKAN MENGGUNAKAN NYA: 
Ianya mempunyai banyak kebaikan seperti:-


  • Memperbaiki peredaran darah -
  • Mempercepatkan metabolisme - 
  • Membakar lemak berlebihan -
  • Mengurangkan bau badan
Kelebihannya ialah:- 

  • Sangat elastik 
  • Fabrik anti bakteria
  • Mempunyai sinar infra jauh (Far Infrared) 
  • Gelombang magnetik 
  • Boleh digunakan bagi mereka yani berat antara 50kg hingga 100kg. 
1 SET TERDIRI DARIPADA 
1. Singlet - Untuk Mengempis Perut
2. Short Pants - Untuk Mengecil Paha 
3. Underware - Mencantikkan punggung 
Cara Membasuh -
Gunakan Air sabun atau Air Sahaja - Jemur ditempat teduh 

HARGA KAMI RM70  (POSLAJU FREE ) 
Nak beli??hubungi:0195517713(call/sms) /0124487155(wassap/sms/call)

ZIRANA HIGH WAIST PANTY-RM30 FREE POSLAJU


1BOX RM38  TIDAK TERMASUK POSLAJU

ZIRANA HIGH WAIST PANTY
FREE SIZE UP TO 100 Kg KELEBIHAN HIGH WAIST 

TERDAPAT 3 WARNA:

  • HITAM,
  • GREY 
  • BROWN

 KELEBIHAN HIGH WAIST PANTY ZIRANA 

  • Far Infrared 
  • Memperbaiki peredaran darah
  • Mempercepatkan metabolisme 
  • Membakar lemak berlebihan di pinggul, peha dan perut 
  • Mengurangkan bau badan 
  •  Kain TANPA Kuman & sangat elastik (tidak mudah koyak) 
  • Perlangsingan bdn & Mengempiskan perut 
  • Utk berat badan sehingga 100kg Far Infrared (FIR) 

Produk kesihatan FIR memberikan kesan positif bagi tubuh manusia iaitu:

  •  menguatkan tubuh, menjaga kesihatan 
  • membantu meningkatkan daya tahan tubuh melawan penyakit
  • terapi FIR ini sangat berbeza dengan kemoterapi. 
  • FIR juga sering digunakan sebagai fisioterapi di beberapa hospital atau klinik. 
Apakah kesan dari sinar FIR? 

  •  FIR dapat beresonansi dengan molekul air
  •  Ia dapat mengionisasi dan mengaktifkan molekul air dalam sel dan darah serta meningkatkan pengaliran darah pada tahap kesihatan
  • Tubuh manusia mengandungi lebih dari 70% air sehingga FIR memberi manfaat kepada tubuh. 
Apa kesan dari FIR pada tubuh manusia? 

  •  Mengaktifkan molekul air di dalam tubuh manusia 
  •  Meningkatkan oksigen di dalam tubuh 
  •  Menghangatkan dan membuang lemak, bahan kimia dan toksin dalam darah kemudian melancarkan peredaran darah. 
  • Mengurangi sampah sisa metabolisme dari tubuh 
  • Mengurangi keasaman tubuh 
  • Meningkatkan kesihatan dan menjaga kesegaran tubuh
  • Meningkatkan sistem saraf 
  • Meningkatkan sistem pengeluaran peluh 
  • Mencegah pertumbuhan bakteria

 HARGA  PASARAN :  RM 110.00   
 HARGA KAMI     :  RM38 TIDAK TERMASUK POSLAJU

BERMINAT??? NAK BELI??? HUBUNGI 0195517713/0124487155 (24JAM)   EMAIL: qis_anni@yahoo.com

ZIRANA ZRA 5in1 SLIMMING UNDERGARMENT-FREE SIZE


ZIRANA ZRA 5in1 SLIMMING UNDERGARMENT
1BOX RM80 FREE POSLAJU

PRODUK PALING LARIS DENGAN TEKONOLOGI TINGGI Pakaian dalam pembentukan kontur badan ber"FIR" dan kesihatan pilihan gaya hidup wanita masa kini. ZIRANA 5 in 1 Infrared Slimming Set adalah pakaian dalam yang disulami dengan infra merah jarak jauh (far infra red rays) yang terbukti memberi nafas baru dalam kesihatan, kecantikan dan keanggunan. 

 TERDAPAT DALAM 1 SET LENGKAP IAITU:

 1) Siri Pembentukan Kontur Payudara (Camisole) - melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang mempesona
 2) Siri Pembentukan Kontur Pinggang (Short Pants) - melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping
 3) Siri Pembentukan Kontur Pinggul (Panties) - mengempiskan perut yang buncit, membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok
 4) Siri Pembentukan Lengan (Hand Sock 1) - membentuk lengan lebih kemas dan tidak menggeleber
 5) Siri Pembentukan Lengan (Hand Sock 2) - membentuk lengan lebih kemas dan tidak menggeleber 

Set ini direka untuk memberi lebih 70% KESIHATAN dan 30% membentuk KONTUR keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. 

Teknologi pembuatan ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET adalah yang terbaik kerana gabungan pakar-pakar perubatan dan kecantikan Jepun. Fabrik yang terhasil adalah berteknologi tinggi dan canggih.

KEISTIMEWAAN FIR (FAR INFRA RED): 

  • Membantu melancarkan perjalanan darah dalam tubuh 
  • Meningkatkan kadar metabolism dan membersihkan 
  • udara Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
  • Mengelakkan pertumbuhan bacteria,kulat dan fungus 
  • Mengeluarkan peluh asid dan bau badan Menggalakkan tumbesaran lebih teratur
  • Mengekalkan kesegaran badan dan tidur lebih nyeyak 
  • Mengurangkan kandungan asid dalam darah 
  • Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit 
Di pakai 8 jam Sehari Untuk Mendapatkan kesan Maksimum.  

SIZE :- Free Size-( Ukurlilit PunggungTidak Melebihi 42 inchi ) 

TERDAPAT DLM 2 WARNA :-HITAM DAN COKLAT 

HARGA : RM80 ( FREE POSLAJU DAN GIFT )


Wednesday, February 6, 2013

-SUPRACOLOR FOUNDATION BY KRYOLAN --

55gm/ml/RM110 POS TERMASUK

TRIAL PACK 7GM - RM18 POSLAJU RM6
BELI 2 PCS RM35 FREE POS

7gm

SUPRACOLOR FOUNDATION KRYOLAN, berasal dari Germany, produk ini famous dikalangan artis dan mak andam-andam. SUPRACOLOR FOUNDATION adalah di antara produk keluaran KRYOLAN dari Germany. Memandangkan Product of KRYOLAN ini semakin malatop dan hangat sambutanya serta mencecah jualan paling laris,maka kami telah repacking semula supracolor ini untuk percubaan Dalam pek yang mudah dibawa serta murah. 

Kryolan Supra Color telah lama digunakan oleh mekap artis Malaysia semenjak 1999 tapi produk ini yang menjadi rahsia tidak pernah diketahui oleh ramai sehingga kini kerana ia sebahagian dari rahsia solekan cantik dan flawless.

KENAPA ANDA HARUS MEMILIKI FOUNDATION SUPRACOLOR INI????

  • muka menjadi sekata, licin dan menutupi segala noda2 hitam di muka.
  • Memberi efek kulit muka yg licin, menutup parut jerawat, jeragat & cela, 
  • tidak perlu memakai bedak,amat ringkas, mudah, cepat,
  • serta amat jimat,kerana hanya oles sedikit sahaja meratakan keseluruhan wajah

Dipek dalam dalam kuantiti 7gram dan boleh bertahan sehingga 3 bulan.Kuantiti asalnya 55g dijual pada harga RM130-RM155 ..yang repack ini pun original gak ya dari GERMANY.

Ciri-ciri produk:- -

  •  oily base- sesuai digunakan oleh org bermasalah spt jerawat, garis2 tua, kulit kasar (big open pores) kerana ia memberikan hasil yg flawless giler 
  • utk org kulit normal & kering amat2 sesuai 

SUPRACOLOR FOUNDATION ni elok dipakai bersama LOOSE POWDER DANOS sebabnya mak andam guna bedak DANOS bila mekap pengantin.Kombinasi yang baik katanya..

Panduan / rujukan warna yg boleh anda pilih la,berdasarkan kulit2 artis yg menggunakanya: Di bawah ni akak letak warna sebagai panduan agak2 la yg mungkin kulit anda semua mirip2 artis kat bawah yerr


  • 2W/3W :- Putih Pink ( Zizie Ezzety/Sofe Jane
  • 4W :- Sederhana ( Erra Fazira/ayu raudah
  • 5W :- Sawo Matang/Hitam Manis(Linda Rafar/Nurul Ajai/amy mastura)
  • 6W :- Gelap ( Ayu
  • 7W :- Indian Skin / Gelap ( Light shading )
  • NB :- Kuning Langsat ( Lisdawati /rozita c.wan)
  • FS45 :- Kuning Langsat (Fasha Sanda )
  • FS38 :- Natural Melayu ( Vanida Imran )
  • FS36 :- Sawo Matang/Hitam Manis (Linda Rafar /suka)   
HARGA: RM20  (POSLAJU - RM6) + FREE GIFT
BELI 2 PCS RM35 FREE POSLAJU
BERMINAT : SMS/CALL>> 0195517713/0124487155

Tuesday, February 5, 2013

BEDAK ARAB KOKURYU RM40 FREE POSLAJU + FREE SPONGE MUKA - SUPER SUMMER CAKE


1BOX /RM40 FREE POSLAJU
BELI 2BOX RM70 FREE POSLAJU
PROMOSI HEBAT BEDAK ARAB NI...BELI BEDAK ARAB DAPAT FREE GIFT 1 SABUN SUSU BERAS 

 BIJAK MEMBELI MENANG MEMAKAI OR WORTH BUYING....    

BEDAK ARAB KOKURYU-SUPER SUMMER CAKE
Fenomena pemakaian bedak arab kokuryu semakin mendapat sambutan ramai oleh kaum wanita yang inginkan muka cantik menawan dan gebu serta menaikkan seri pemakainya tanpa memerlukan memakai mekap yg tebal. Si pemakai akan merasai kulit mereka sentiasa lembap dan halus serta tahan lama dan yang lebih penting HALAL dan  boleh guna bila solat.

Bedak Arab ini terkenal dikalangan wanita2 arab. Ianya menggunakan teknologi Jepun dan dikilangkan di Filipina untuk dipasarkan di negara negara Arab kerana permintaan yang tinggi.So sebab tu di Panggil Bedak Arab.Apapun bedak ini memang mabeles sebab muka jadi gebus dan berseri2. KELEBIHAN BEDAK ARAB KOKURYU

  •  HALAL/SUCI dan boleh dibawa SOLAT 
  •  UV protection 
  •  Melembapkan kulit secara semulajadi 
  •  Sesuai untuk semua kulit 
  •  Sesuai untuk semua golongan tua,muda/perempuan maupun lelaki
  • 3 in 1 (bedak,pelembap,foundation) 
  • Tahan sehingga 8 jam 
  • Menyerap peluh,malah lebih shining and glowing 
  • Harum mewangi baunya
  • Mengikut aliran darah si pemakainya 
  • Menyerap minyak berlebihan,muka tidak lg berminyak
  • Melindungi jeragat dan jerawat 
  • BERBALOI BELI sbb tahan 3-4 bulan
  • Mengecut jerawat 
  • Cepat meresap dalam kulit menjadikan ianya tahan lama dan natural serta tidak melekat pada tudung,kain atau tisu 

PILIHAN WARNA YANG SESUAI IKUT KULIT ANDA: WARNA YG DI PAPARKAN ADALAH WARNA YG BIASA DIGUNAKAN

  •  RUSSET - Untuk Kulit Sederhana Cerah--warna yg selamat semua boleh masuk (Natural)
  • ORANGE BLUSH - untuk kulit cerah/putih
  • PUGGY PINK - untuk kulit sederhana gelap/sawo matang 
  • JADE - Sebagai concealer
  • CHERRY - Untuk kulit cerah
  • AMBER ROSE -untuk kulit sederhana gelap/natural
  • SUMMER TAN - untuk kulit sawo matang/gelap

WARNA PUN ADA,BOLEH SMS NAK WARNA APA IKUT PILIHAN ANDA

HARGA?????? DIJAMIN MURAH

HARGA SEBELUM =  RM 55

HARGA PROMOSI : RM45 + FREE  1 SABUN SUSU BERAS  

CEPAT...STOK BARU DAH ADA...

APA LAGI JOM BELI DENGAN KAMI.......DIJAMIN ANDA MENDAPAT YANG ORI...

CARA MEMAKAINYA: 

Basah sponge yang diberikan Perahkan sikit airnya,lembap2 gitu Sapukan sponge pada bedak arab tadi Kemudian sapukan pada muka biar rata dan sekata Tunggu agak2 bedak tadi kering (2-3min) Barulah bole mula bersoleh,nk taruh celak,blusher ka apa2 ja. Kulit anda akan kelihatan shining lepas beberapa minit. 

 JOM  BELI : 0195517713/0124487155 
 EMAIL: qis_anni@yahoo.com

Monday, February 4, 2013

FIGURE UP-SLIMMING DIETARY

60kapsul/rm70

JOM KURUS DAN SIHAT DENGAN KAPSUL FIGURE UP (DIETARY CAPSULES)- 1 BOTOL /30KAPSUL 

KAPSUL DIET AJAIB FIGURE UP MAMPU MENURUNKAN BERAT BADAN SEHINGGA 10-15KG DALAM MASA SEBULAN SECARA SEMULA JADI.

FENOMEMA FIGURE UP KAPSUL AJAIB yang meletop    di pasaran kerana kemampuan dan keberkesanan menurunkan berat badan dengan mudah dan cepat.

CARA PENGAMBILAN:

  • Hanya 1 kapsul sehari diambil sebelum sarapan pagi dan tanpa perlu berdiet, makan macam biasa.
  • Air mesti minum banyak ya senang nak memecahkan lemak. Tetapi jika anda ada masa maka bersenam lagilah elok kan.
Hasilnya dapat dikesan seawal 5 hari- 

KENAPA MEMILIH KAPSUL FIGURE UP?????
 1. Halal
 2. 100% berasaskan herba 
 3. Boleh diamalkan ketika period
 4. Boleh diamalkan oleh ibu menyusu(bagi yang baby dh 7bulan)
 5. Tiada pantang larang pemakanan (no diet-mkn apa saja)  
 6. Tiada bahan kimia * BEBAS SIBUTRAMINE
 7. Mengaktifkan sel mengaktifkan sel-sel dalam tubuh
 8. Membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini. 
 9. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan. Ada LAB TEST 
10. ND stand for NOT DETECTED (mean xde bacaan yg detect dlm pduk figure up ni.) 

OBESITI merupakan masalah utama dikalangan semua peringkat usia dan menjadi penyebab utama punca penyakit kronik. Selain dari faktor genetic, pola pemakanan juga merupakan penyumbang masalah obesiti. Walaupun terdapat banyak kaedah digunakan untuk menurunkan berat badan namun ada yang berjaya dan ada yang gagal.

KENAPA GAGAL ???sebab kita gagal mengawal selera dan pemakanan kita. KINI……FIGURE UP mampu mengatasi masalah tersebut dengan MUDAH DAN CEPAT.

RISIKO OBESITI 

  •  sakit jantung 
  •  darah tinggi 
  •  sakit sendi 
  •  kencing manis 
  •  semput dll 

 KANDUNGAN BAHAN AKTIF:
Kapsul “Figure-Up” merupakan kombinasi dari pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang ber fungsi melangsing dan membakar lemak. 
“Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari). 

  •  MALTODEXTRIN -
Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagaI bahan tambahan makanan, dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya dijumpai sebagai krem-putih higroskopik spraydried bedak. Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakan Maltodextin dikelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi.
  •  GARCINIA CAMBOGIA -
 Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.

Kebaikan Garcinia Cambogia: 
 Berkesan menurunkan berat badan Mengawal selera makan dan menambahkan tenaga Menghalang pembentukan lemak dan Mengurangkan kolesterol HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis, darah tinggi. 

  • GREEN TEA – 
Teh Hijau dikenali dengan nama Camelia Sinensis mempunyai pelbagai khasiat. Ia mampu menurunkan berat badan,dimnana ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan, teh hijau dapat membunuh bacteria. Pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit.dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus,paru-paru,payu dara dan penyakit jantung..

  •  CITRUS AURANTIUM -
juga dinamakan bitter orange. Ia diguna sebagai bahan mengawal berat badan. Kebaikan Citrus Aurantium -meningkatkan kadar metabolisma -menurunkan berat badan -bertindak mengawal selera makan. -membantu membakar lemak, -membantu sistem pencernaan berfungsi normal.

  •  ALOE VERA
 merupakan pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit dan gastric.

 CARA PENGAMBILAN FIGURE-UP
Dengan hanya 1 kapsul sehari sebelum makan pagi. 

 TIDAK SESUAI UNTUK :

  •   Pesakit jantung (koronari),
  •   darah tinggi dan penyakit cerebrovascular.
  •   Ketagihan dadah, ubat atau alkohol. 
  •   Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati.
  •   Wanita yang mengandung. 
  •   Berumur kurang dari 18 tahun dan melebihi 60 tahun.
  •   Mengambil suplemen atau ubat.
 INFO FIGURE-UP
 Untuk keberkesanan : 

  •  Tidak digalakan meminum kopi,kafein,soya dan susu
  •   1 kapsul untuk setiap hari dan JANGAN sekali-kali mengambil 2 biji
  •  Jangan mengambil ubat ini jika sedang mengambil ubat/suplemen yang lain.
  • Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekira terasa haus. 
  • Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari)
  • Jangan meminum minuman beralkohol ketika mengambil kapsul ini. 
  • gunakan tanpa was- was
BERMINAT BOLEH PM YA ,  ANYTIME 24HRS ONLINE SHOP /WE SERVED ONLY THE BEST


 0195517713 (SMS/CALL)
0124487155 (WASSAP/SMS)
EMAIL:qis_anni@yahoo.com

Followers