SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

Menarik Di Busuk.org ~~

Saturday, December 31, 2016

QSERRA SKIN CARE LULUS KKM HANYA 2 ITEM SHJ MAMPU MENJADIKAN KULIT ANDA CERAH,SEKATA DAN LICIN




QSERRA SKIN CARE 
 SET /2 ITEM/RM42
0124487155












QSERRA SKINCARE - LULUS KKM
HANYA ADA DUA ITEM SHJ
- QSERRA FACIAL SOAP -+30gram - NOT161005403K
- QSERRA MAGIC NIGHT CREAM 5gram- NOT161005403K
1 SET /RM45
0195517713

Selamat Tinggal Muka Menggerutu
Selamat Tinggal Parut Hitam di Muka
Selamat Tinggal Muka Kusam
Kini dengan Qserra Skin Care umpama anda mendapat rawatan dari klinik kulit bertaraf antarabangsa.
Kulit perlu dibelai dengan produk Gred A supaya hasilnya halus dan mulus.
Bertukar dgn Qserra Skin Care gerenti anda puas hati.
Kulit Cerah Sekata 👄
Selesai masalah bila kulit sihat dan bersih!!
Tak ada lagi JERAGAT & JERAWAT

Kebaikan Qserra Skin Care
Ianya merawat secara lembut dari dalam kulit. Kebaikan pati minyak zaitun menjadikan kulit makin halus dan cerah sekata. Kulit tidak berMINYAK tetapi lembap seperti kulit bayi.
Qserra Skin Care dirumuskan dari pati Rose, Marine Collagen dan Minyak Zaitun yang terkenal sebagai agen menaik seri wajah.
Qserra Skin Care membantu dalam tempoh 14 hari:
- Agen Anti Penuaan.
-Menaikkan Aura Seri Wajah.
- Merawat Ruam, Jerawat, Kulit Sensitif dan Kulit Berminyak.
- Menghasilkan tona wajah sekata.

Qserra berkonsepkan minimal dgn 2 items iaitu Magic Night Cream dan Facial Soap. Tak perlu banyak2 supaya kulit ada ruang utk bernafas. Siang hari hanya sapukan bedak atau moisturiser.
Jom glow2 dgn Qserra Skin Care. Produk Gred A nyata berkesan.
Kulit perlu dibelai dengan produk Gred A supaya hasilnya halus dan mulus.
Bertukar dgn Qserra Skin Care gerenti anda puas hati.

Ramai yg bg feedback kesannya:
-Pori2 mengecil
-Kulit segar dan halus
-Jeragat makin pupus
-Jerawat mula mengecut
- Kulit putih sekata

MN PERFECT CONCEALER MURAH ORIGINAL PERFECT COVERAGE RM15



MN PERFECT CONCEALER
1 PC /12GM- RM15
WSP   0124487155







.       NO.1
 NO.2
NO.3




MN PERFECT CONCEALER
1 PC /12GM- RM15
WSP 0195517713

KELEBIHAN MN(MEE NOW) PERFECT CONCEALER
- Tahan lama
- Full coverage
- Bau yang sangat wangi
- Mudah dipakai
- Sesuai untuk semua jenis kulit
- Tidak berminyak


PEWIIT SOAP MURAH ORIGINAL RM20



PEWIIT SOAP
1 PC RM20
TIDAK TERMASUK POS

0124487155


KELEBIHAN
- mengihalangkan jerawat batu
- menghilangkan jerawat
- menghilangkan parut jerawat
- memutihkan
- mengecilkanpori-pori
- menyihatkan kulit
- menyegarkan kulit

KANDUNGAN
-extract bunga cengkih selepas hujan
-extract kulit kayu manis turun temurun tok
- extract collagen
-extract gluta
- vitamin c


Fungsi bahan extract:
-  bunga cengkih = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu
-  kulit kayu manis = membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik-bintik hitam
-  Collagen mencantikan kulit dan mencerahkan kulit
-  gluta = melembabkan kulit wajah
-  vitamin C = menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati .


ZIRANA MEN SLIMMING KORSET RM68


ZIRANA MEN 
1 BOX /3PCS 
RM68 

POSLAJU  RM8SM/11SS




SET UNTUK LELAKI ZIRANA MAN SUIT ini diperbuat dari fabrik yang menggabungkan arang buluh (bamboo charcoal) dengan perak menggunakan nanoteknologi.

KEBAIKAN : -
 1) Memperbaiki peredaran darah
 2) Mempercepatkan metabolisme
3) Membakar lemak berlebihan
 4) Mengurangkan bau badan

 KELEBIHAN : -
1) Sangat elastik
2) Fabrik anti bakteria
3) Mempunyai sinar infra jauh (Far Infrared)
4) Gelombang magnetik

Set ini terdiri dari: -
 1) SET PEMBENTUKAN KONTUR BADAN (SINGLET)
2) SET PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG DAN ABDOMEN (LONG PANT)
 3) SHORT PANT

 Fakta Tentang Arang Buluh (Bamboo Charcoal) Arang buluh dihasilkan dari potongan buluh yang diambil dari pokok berusia 5 tahun ke atas dan dibakar dalam ketuhar dengan suhu melebihi 800 darjah celsius. Ia mempunyai sifat resapan yang sangat berkesan.
Kelebihan Arang Buluh:
 a) Mengurangkan Tekanan Membebaskan ion negatif untuk menyeimbangkan ion positif dari keadaan sekeliling. Ini boleh mengurangkan tekanan, kegelisahan, membantu tubuh menjadi lebih tenang dan menyegarkan badan.
b) Menyahbau Arang buluh boleh menyerap bauan yang kurang menyenangkan dan seterusnya menghalang pembentukan bakteria.

Kesan Sinar Far-Infrared:-
Arang buluh mengeluarkan sinar far infrared secara semulajadi yang boleh memanaskan tubuh bagi memperbaiki peredaran darah, mempercepatkan metabolisme dan menggalakkan pertumbuhan sel.


WARNA : GREY FREE SIZE ( Sesuai Untuk Berat Badan 50-100kg ) 

BEDAK BUTAE HARGA RUNCIT MACAM HARGA BORONG


   BEDAK BUTAE BIRU -  1PC /RM6

HARGA TIDAK MASUK POS

0124487155
                                               
BUTEA BIRU
sesuai utk semua kulit
mengandungi vitamin C dan E.
membuatkan kulit kelihatan cerah jika diamalkan







                                                         
BEDAK BUTAE SUPER OIL CONTROL POWDER FOUNDATION 
  1PC /RM5

HARGA TIDAK MASUK POS



     KELEBIHAN:

    -  Butae Super Oil Control Powder Foundation adalah Bedak
 terbaik untuk menutupi cela dan senang untuk dibawa
 kemana-mana.

Tak perlu belanja mahal dengan Bedak Butae dan hasilnya
sehebat bedak MAC.

Terdapat dalam 3 warna:
1 - untuk kulit cerah
2 - untuk kulit sawa matang
3- untuk kulit gelap

CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN BANTU ANDA MENAIKKAN BERAT BADAN IDEAL HARGA PALING MURAH DAN ORI


CHUBBY CHUBBY BANTU ANDA MENAIKKAN BERAT BADAN IDEAL




CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
1box /RM38 /15sachet 
0195517713

Anda terlalu kurus, , nak tambah berat badan,agara lebih mantop 

jom cuba Chubby Chubby Weight Gain
Apa itu Chubby Weight Gain
Chubby Chubby Weight Gain Milk ialah produk pilihan ramai kerana keberkesanan membantu anda mendapatkan bentuk badan yang mantap.

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

Membantu menambah selera makan anda.
Membantu memutih dan mencantikkan kulit.
Membantu memberi kekuatan atau tenaga pada tubuh.
Membantu menaikkan berat badan ke tahap ideal.
Membekalkan vitamin dan collagen yang mencukupi
untuk kulit.
Mengatasi masalah jerawat dan parut.
Anjal,padat,pejal,montok.
Memudarkan jerawat.
Membantu mencerahkan kulit.
Menaikkan dan membesarkan punggung dan
dada bagi wanita.
Tinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulang.
Membantu menambah susu ibu.
Baik untuk ibu hamil dan menyusu.
Mencantikkan kuku dan rambut.
Merawat masalah tona tak sekata dan parut.
KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
Chubby Chubby Weight Gain Milk produk 100% Original dijamin
HALAL dan disahkan KKM !.

KANDUNGAN CHUBBY CHUBBY
WEIGHT GAIN MILK
Susu Skim.
Protein.
Gula.
Minyak Sayuran.
Gentian.
Rasa Coklat Semulajadi.
10 Vitamin.
10 Mineral.
Soya Lesitin.

CARA PENGAMBILAN CHUBBY
CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
1 sachet sehari sebelum makan.

PANTANG LARANG CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras

Semoga anda berjaya

TESTIMONI





BALM MINYAK SULTAN MUJARAB rm12


BALM  MINYAK SULTAN  MUJARAB 
1 BTL /RM12
0124487155



Balm minyak sultan mujarab
1 pc/120gm - RM12
0195517713

Kegunaan luaran sapu pada tempat yang berkaitan
- sakit sendi

- lenguh
- kebas kaki tangan
- bengkak bisul
- sakit lutut
- meredakan kembung perut
- pening kepala
-selsema
- semput

BEDAK SEJUK MUNTAH BELUT /MIRACLE CLAY MURAH DAN ORIGINAL KERANA MASIH MENGEKALKAN KEASLIAN PEMBUATAN TANPA PENCEMARAN BAHAN KIMIA


BEDAK SEJUK MUNTAH BELUT /MIRACLE CLAY

1PC RM2
10PCS RM14 
POS NOT INCLUDE 



BEDAK SEJUK MUNTAH BELUT- SAIZ 4.5CM(D) BERAT LEBIHKURANG 17GM
HARGA: RM2.00 SEBIJI
( MINIMUM PEMBELIAN 10KETUL -  RM14.00 
POS NOT INCLUDE 

 BEDAK SEJUK MUNTAH BELUT adalah bedak tradisional yang mana bahan asasnya dari tanah liat. Walaupun namanya Bedak Sejuk muntah belut,  tetapi tiada kaitan langsung dengan belut,mungkin warnanya macam isi belut or atas sebab lain maka nama ini diberikan. Apapun dari info yang boleh dipercayai Model terkenal era 80an iaitu NIK NAFISAH MARINI semasa menjadi tetamu RANCANGAN NONA mengesahkan bahawa beliau mengamalkan bedak ini sehingga sekarang dan tidak dinafikan dalam usia 40an masih memileki kulit yang halus dan jelita.

Antara kegunaanya ialah mampu MERAWAT:
Menghilangkan jerawat dan juga jeragat
Menyejukkan kulit/MERAWAT ALERGIK KULIT
Menghilangkan ruam pada kulit bayi dan orang dewasa

Mengeringkan muka yang berminyak
Mengecilkan liang roma
Membuang daki serta sel-sel kulit yang mati (dijadikan scrub)

Membasuh kemaluan wanita semasa & selepas haid bagi menghilangkan baru
Menghilangkan parut jerawat dan luka dgn digosok tempat berkenaan
Mengembalikan warna kulit asal

Mengurangkan bahang panas akibat kulit terbakar api atau disebabkan terkena minyak, air atau benda panas
Mengurangkan bahang panas atau hangus di muka ketika mandi dipantai atau dipulau (sunburn)

Mengeringkan luka-luka biasa atau luka akibat penyakit kencing manis
Mengembalikan bentuk asal payudara selepas menyusukan anak
Amat sesuai dipakai sapu ketika demam biasa atau demam campak (dimuka dan seluruh tubuh)

Amat sesuai untuk mandian lulur
Boleh digunakan untuk bertayammun dan juga samak
Rawatan alternatif untuk semua jenis penyakit termasuk kudis, kudis buta, bisul, panau kecuali kayap
Menyejukkan kulit ketika terkena Chicken Pox serta tidak meninggalkan parut (amat mujarab)
Sesuai untuk peringkat umur dan jantina


CARA PENGGUNAAN:
Patahkan je bedak sejuk tu kecil2 campur dengan air, dan sapu macam memakai bedak sejuk. Bole bancuh dengan air gamat jika kudis,gatal ,jerawat yang teruk sebab mempercepatkan sembuh.
 MACAMANA NAK BELI???? 0195517713(SMS/CALL)/0124487155 (SMS/WHATSAPP) EMAIL:qis_anni@yahoo.com 

Sunday, December 25, 2016

KOPI SUSU KAMBING CHIA SEED KURMA MADU PLATINUM KOPI SUSU KAMBUNG KURMA MADU PLATINUM KOPI SUSU KAMBUNG KURMA MADU PLATINUM PERISA STRAWBERRY DAN COKLAT HARGA MURAH

KOPI SUSU KAMBING CHIA SEED KURMA MADU PLATINUM
KOPI SUSU KAMBUNG KURMA MADU PLATINUM
KOPI SUSU KAMBUNG KURMA MADU PLATINUM PERISA STRAWBERRY  DAN COKLAT

HARGA RM20 /1 KOTAK







                      KOPI SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM SKKMP CHIA SEED
1 BOX RM20

30X LEBIH BERKESAN Harga Murah Original 
Promosi 1box - 20peket (26gm setiap peket) HANYA RM20
wsp: 0195517713

kopi chia seed MENGURANGKAN SELERA MAKAN , Sgt2 berkurang, tetapi tubuh SEHARIAN KEKAL AKTIF DAN BERTENAGA! Sungguh hebat kopi susu kmbing chia seed by PLATINUM MURAH,BERKESAN dan MAMPU MILIK!
KELEBIHAN:
membantu menurunkan berat badan 
Memutih,Mencerah dan menggebukan kulit
menjadikan kulit lebih berseri dan halus
Menguatkan tulang dan gigi
baik untuk kesihatan badan keseluruhan 
baik untuk gastrik
sesuai untuk ibu hamil
bole diminum seisi keluarga
mengandungi serat yang banyak
kaya dengan protein
kurang selera makan 
mengekalkan tenaga dan aktif sepanjang hari
Kaya dengan omega 3
Bantu meningkatkan kesihatan jantung,darah tinggi
menstabilkan gula dlm darah
menyihatkan rambut dan kuku

kandungan:
Susus kambing asli, kopi arabika,ekstrak kurma, ekstrak madu,ekstrak chia seed,collagen,vitamin c,
glukosa & krimer tanpa tenusu

Cara pengambilan:
1 sachet 2x sehari (PAGI DAN MALAM)
dibancuh dengan iar suam atau air panas



                                                             FUNGSI & MANFAAT SKKM PLATINUM / COKLAT/STRAWBERRY :
                                                                                                   1 BOX /RM20

Mencerahkan muka dan 1 badan secara sekata
Kulit semakin halus mulus seperti bayi
Membantu memulihkan sakit kulit
Menghindar & merawat daripada sakit gastrik
Membantu membentuk + menguatkan tulang dan gigi
Kaya dengan protein serta sumber yg sgt baik untuk kesihatan
Memulihkan tenaga sesuai utk seisi keluarga, ibu hamil & menyusu bayi

KEISTIMEWAAN SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM) :
Rasa sedap sangat & tak hanyir langsung
Memutih dan mencerahkan kulit 1 badan
Kulit menjadi gebu, halus dan mulus
Menjadikan tidur lebih berkualiti dan nyenyak
Kesan pantas seawal 4 HARI

Wednesday, December 7, 2016

CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM AMPULES PLUS

CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM AMPULES PLUS 
1 PC /RM50
0195517713/0124487155




DIET BOOSTER CHIA SEED PLATINUM MURAH DAN ORIGINAL RM18

 DIET BOOSTER  CHIA SEED PLATINUM

1 BTL/15 KAPSUL -RM18


0195517713






DChia seed boleh dimakan secara begitu sahaja dan sesuai untuk di tambahkan kedalam apa jua makanan dan minuman. Selain daripada mengenyangkan (sebab chia seed ni akan mengembang , buatkan makanan/minuman lebih pekat & likat) , chia seed juga mengandungi pelbagai nutrisi. Jadinya , hanya dengan menambahkan beberapa sudu chia seed kedalam makanan  automatik korang dapatkan nutritional benefit sekali. Lemak keluar melalui najiss!!

CHIA SEED (SEBUTIR SEJUTA KHASIAT) :-
- Seakan2 biji selasih tetapi khasiatnya lebih banyak dan lebih baik.
- Boleh diamalkan oleh kanak2, org dewasa, wanita hamil dan menyusu.
- Sangat disarankan utk diambil bersama diet harian.
- Boleh direndam dlm air, ditabur dlm nasi, sup, yogurt dan lain2.
- Bagi yang tiada masa nak buat air, boleh terus telan.
- Sebiji utk satu hari.

FUNGSI & KELEBIHAN DIET BOOSTER CHIA SEED PLATINUM CAPSULE :

- Membakar Lemak
-Mengurangkan Berat Badan ke tahap ideal
- Mengenyangkan
-Membersih & Penyahtoksin
- Meningkatkan Sistem Imun
- Menyihatkan & Melancarkan Sistem Pencernaan dan Penghadaman
- Meningkatkan Tenaga
- Mencantikkan kulit
- merawat penyakit kencing manis,darah tinggi dll

KANDUNGAN CHIA SEED PLATINUM (DIET BOOSTER) :-
1. Zingiber Officinale Rhizome  HALIA
2. Folium Morinda Elliptica BUAH MENGKUDU
3. Fructus Citrus Hystrix LIMAU PURUT
4. Folium Hydrocotyle Asiatica -PEGAGA

CARA PENGAMBILAN CHIA SEED PLATINUM DIET BOOSTER :-

**2biji 1kali sehari (selepas makan)
**boleh direndam dalam air,ditabur dalam nasi,sup,yogurt dan lain-lain..







Saturday, December 3, 2016

TROPIKA BABY HERBAL CREAM SANGAT MUJARAB SELAMAT DIGUNAKAN



TROPIKA BABY HERBAL CREAM
1BTL/50GM- RM30
0124487155
















TESTIMONI







KRIM TELON HERBA MINYAK KELAPA DARA TROPIKA dengan ramuan minyak eucalyptus (minyak kayu putih) halia dan herba tropika membatu melegakan perut kembung serta perut berangin bayi (colics). Antaranya keistimewaan krim telon Herba Tropika ialah;

-Krim tidak panas serta sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak.

-Krim mudah meresap serta tidak meleleh atau melekit bila disapu berbanding minyak telon yang lain.

-Krim telon herba Tropika juga berfungsi seperti Vicks herba bagi mengurangkan masalah batuk dan selsema (sapu krim pada dada dan belakang simanja untuk menghilangkan kahak atau phlegm serta bunyi wheezing)

-Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak yang mempunyai kulit sensitif seperti ekzema, gigitan nyamuk dan serangga

-Krim ini hanya mengandungi bahan-bahan herba tropika yang halal dan suci serta tiada unsur alkohol atau seumpamanya.


Baby Herbal Cream CARA GUNA :

Sapu BABY HERBAL CREAM pada perut serta kedua telapak kaki bayi setiap kali selepas mandi atau bila perlu.

Boleh disapu pada dada bayi supaya si manja sentiasa selesa sepanjang hari.

BABY HERBAL CREAM juga sesuai digunakan oleh kanak-kanak.

TROPIKA - Baby Herbal@Telon

Cream (50g)

Sunday, November 20, 2016

NINETRICAPS KAPSUL PRODUK SLIMMING YANG BERKUALITI TINGGI DAN BERKESAN






                NINETRICAPS KAPSUL ORIGINAL  -   PRODUK THAILAND
                1 BOTOL/30kapsul -   RM48






NINETRICAPS KAPSUL -Product original from Thailand
1 BTL/30KAPSUL -RM48
019 5517713

Produk ini sangat terkenal di Thailand berkualiti tinggi dan dieksport ke seluruh dunia

fungsi

-  menurunkan berat badan bagi merka yang telah mencuba bermacam2 produk tetapi tidak berjaya
- mengawal dan menyekat selera 
-mencerahkan/menegangkan kulit 
-membantu mengatasi sembelit 
-tidak perlu diet ketat
- bahan semulajadi
- tidak cirit birit 
-
- tidak sesuai untuk ibu mengandung,kanak dan yang ada penyakit kronik

... ➤ CARA PENGAMBILAN ::: 1 tablet sebelum sarapan pagi 15minit.
 ✅HALAL DAN SELAMAT ✅LULUS FDA DAN GMP •_______•

JOM KURUS CEPAT SELAMAT DAN BERKESAN DENGAN GC X FACTOR -MURAH DAN ORIGINAL



GC X FACTOR™/250ML
1BTL - RM60
2BTL - RM110
3 BTL - RM150

HIRUP-HIRUP DAH SLIM
14 IN 1 (QUADRUPLE EFFECTS)

WSP 0195517713/0124487155





GC X FACTOR™/250ML
1BTL - RM60
2BTL - RM110
3 BTL - RM150

HIRUP-HIRUP DAH SLIM
14 IN 1 (QUADRUPLE EFFECTS)

WSP 0195517713
Combination Of World's Best Slimming, Detox, Whitening, Energy & Healthy Ingredients.
Ada 14 DALAM 1 HERBA TERPILIH dengan teknologi German & Arab yang membantu
- Sistem Penurunan Berat Badan
- 5X Ganda kuasa DETOX,24 hours fat burning 
- Pengalak Stamina
- Awet Muda, Mencerah & Mencantikkan kulit
- Merawat Lemah Tenaga Batin

FUNGSI GC X FACTOR™ FAT BURNER
✔ Membakar lemak degil dengan pantas
✔ Menghalang pembentukan lemak baru
✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
✔ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena)
✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman
✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan
✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap!
✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
✔ Membantu mencantikkan kulit
✔ Memutih dan menggebukan seluruh badan
✔ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari
✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi
✔ Mengurangkan selera makan
✔ Meningkatkan metabolisma badan

KELEBIHAN:
-hanya minum tak perlu bancuh
-tak perlu diet ketat , ke gym selalu , risau tak kurus, risau kurus tapi ada strechmark, risau kulit gelap & kusam, lesu tak bertenaga, banyak penyakit dalam badan 
-produk dijamin bermutu tinggi ,selamat , tiada kesan sampingan & berkesan 
- dihasilkan di kilang bertaraf antarabangsa & penyelidikan r&d yang diakui keberkesanannya 
-halal & ada, gmp ,haccp 
-selangor excellence business awards 2015
-gabungan bahan-bahan antara produk terbaik fat burner, skin whitening, energy & health dipasaran dengan penambahan bahan-bahan herba berkualiti tinggi dari dalam & luar negara !!!
-penambahan glutahione, -untuk cerahkan tona kulit & kurangkan strecthmark. 
-Buah delima & habbatusauda makanan sunnah penyembuh 1001 penyakit 
-100% dari bahan herba

CARA PENGGUNAAN:
2 Sudu Pagi & 2 Sudu Malam Setengah Jam Sebelum Sarapan Pagi & Makan Malam. Minum Byk Air at Least 3-4 Liter Sehari. Guna Sudu Plastik.

KANDUNGAN:
garcinia cambogia, rasberry ketone, white kidney bean, red ginger, gymnema sylvestre, pomegranate (delima), red ginger, guarana, green tea, gingko biloba, l-carnitine, habbatussauda, glutathione, ha, stevia.

FAQ GC X FACTOR™ Yang Perlu Anda Tahu ...!

1) 1 botol boleh tahan brp lama?
1 botol mengandungi 250ml, Tahan Guna 2-4 Minggu. Untuk optimum result disarankan hirup 2 Sudu plastik Pagi & 2 Sudu Malam 30 minit Sebelum Sarapan Atau Makan Malam.

2) Cara minum GC X FACTOR™:
Hirup 2 Sudu Pagi & 2 Sudu Malam Setengah Jam Sebelum Sarapan Pagi & Makan Malam. Minum Byk Air at Least 3-4 Liter Sehari. Guna Sudu Plastik. Perlu diambil ketika perut kosong.

3) Perisa?
Perisa Extreme Delicious mix berries sgt2 sedap. Rasa masam2 manis. Rasa mcm asam boi pun ya jugak. Ada sikit rasa Halia Bara. Bgus Tuk Buang Angin Dlm Badan.

4) Ada side effect tak?
InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

5) Kalau da stop minum GC X FACTOR™ berat badan akan naik tak?
Tak Naik. Boleh stop klu da dpt berat badan ideal.

6) Ada pantang larang? Coffee?
Pengguna GC X FACTOR™ tak perlu berpantang sbb GC X FACTOR™ adalah sejenis pati minuman bukan ubat.

7) Perlu bersenam tak?
Terpulang….klu bersenam or jogging adalah satu bonus…lg cepat pembaran lemak berlaku dan sgt membantu. Tapi GC X FACTOR™ diformulasikan utk mereka yang sibuk & takde masa nk exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10-20kg dengan GC X FACTOR™

8) Kerap membuang air kecil & Air Besar diawal pengambilan GC X FACTOR™?
Tanda yang bagus kerana GC X FACTOR™ membantu melancarkan system perkumuhan. Pastikan amik 3 - 4 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.

9) Boleh ke campur GC X FACTOR™ dgn supplement lain?
Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1-2 jam.


10) Pregnant boleh amik x?
Ibu mengandung dilarang daripada mengambil sebarang produk kurus.

11) Ibu menyusu boleh amik x?
Ibu menyusu boleh amik selepas 100 hari.

12) Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?
Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik GC X FACTOR™. TIADA MASALAH !!

13) Klu amik GC X FACTOR™ pastu berat makin naik cmne?
Ingredients ni semua menguruskan. Kalo naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn mcm biasa tapi tak boleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.

14) Klu da dpt berat badan ideal perlu teruskan ke x?
Terpulang pada customer..nk teruskan boleh, nk stop pun boleh.

15) Fibroid or cyst boleh amik x?
InsyaAllah selamat

16) Adakah GC X FACTOR™ boleh hilangkan bau badan?
Active ingredient yg terdapat dlm GC X FACTOR™ utk menguruskan, membakar lemak & menggebukan kulit sahaja. Klu ada yg dpt menghilangkan bau badan tu bonus.

17) Lepas minum kena tggu 30 min dlu baru boleh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
Lepas minum kena tggu 30 min dlu br leh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
Tunggu sat at least kalo tak sabor sgt 15 minit. Bagi dia settle down dlm sistem tubuh

18) Seawal umur brp boleh minum GC X FACTOR™?
Disarankan bermula umur 15 tahun.

19) Cust yg ada tekanan darah rendah boleh minum x?
Sebenarnya xde mslh tp klu ada simpton2 spt jantung berdegup laju or simpton2 lain perlu stop 
segera.

20) Gastrik boleh minum x?
Yes boleh. Tp lepas 10 minit minum GC X FACTOR™ kena makan. Jgn biar perut kosong


21) Dh cuba mcm2 produk dan habis beribu RM tp x berkesan. Cmne sy nk tau produk ni berkesan kt saya.
Xpe sis...mmg ramai cust kami yg ada mslh sama mcm sis. Tp end up diorg berterima kasih pada kami sbb kenalkan dgn GC X FACTOR™ dan produk ni berkesan pd diorg. Tak Rugi sis cuba n sis boleh tgk result testimoni yg kami share setiap hari kt page GC X FACTOR HQ.

22) Period boleh minum GC X FACTOR™ x?
Yes BOLEH. TAPI ORG KATA MEMBAZIR MINUM APE2 PRODUK MASA PERIOD. Terpulang.

23) Apakah kandungan GC X FACTOR™ ?
Campuran 100% herba
GARCINIA CAMBOGIA, RASBERRY KETONE, WHITE KIDNEY BEAN, RED GINGER, GYMNEMA SYLVESTRE, POMEGRANATE (DELIMA), RED GINGER (HALIA BARA), GUARANA, GREEN TEA, GINGKO BILOBA, L-CARNITINE, HABBATUSSAUDA, GLUTATHIONE, HA, STEVIA.

24) Adakah produk ini halal dan adakah penghasilannya menepati standard piawaian yg ditetapkan?
- Produk GC X FACTOR™ HALAL
- Kilang ada status GMP (good manufacturing practice), HACCP dan MeSTI (makanan selamat tanggungjawab industri) drpd KKM
- Untuk mendapatkan kesemua ini, ia merupakan satu proses yg rumit dan teliti, dan Alhamdulillah GC X FACTOR™ lepas kesemuanya. Syukur.

25) Pesakit darah tinggi boleh ambik x ?
Yes boleh. Just kena pastikan BP berada dalam keadaan stabil. Penurunan berat badan 3-5 kg boleh membantu menurunkan tekanan darah tinggi.
26) Pesakit Kencing Manis boleh ambik GC X FACTOR™ ?
Boleh. Even ambik suntikan insulin sekalipon xde masalah sbb GC X FACTOR™ tidak mengandungi gula. GC X FACTOR™ menguna Stevia iaitu pemanis semulajadi yg tdk menganggu kandungan gula dlm badan 

27) Pesakit Hepatitis boleh ambik ?
Hepatitis B with normal liver function takde masalah..ingredient dalam GC X FACTOR™ tak akan kacau viral Hep B.. But, Hepatitis B with liver failure saya tak galakkan..sebab mixed herbs in GC X FACTOR™ may worsen the liver function.. so utk pesakit Hepatitis B, cek status fungsi hati (liver function) dulu sebelum ambil..
Berkenaan thyroid, ingredient dalam GC X FACTOR™ tak akan kacau thyroid punya level..so tiada masalah utk ambil.. 
but...penyakit hypothyroid itself selalunya akan increase in weight..so ambil GC X FACTOR™ may or may not work for them disebabkan dah ade hypothyroid itself.

28) Masalah Rahim Kecut boleh consume GC X FACTOR™ ?
peranakan @ rahim @ uterus akan mengecut @ contracted secara slowly roughly about 6 minggu jer.. if bersalin biasa n menyusu badan lagi cepat peranakan kecut if compared to bersalin caesar n tidak menyusu badan..so timeframe just dalam lingkungan 6 minggu dari tarikh bersalin..so thats why pantang melayu 44 hari..
bahan2 dalam GC X FACTOR™ tidak mempengaruhi proses pengecutan rahim..so tiada masalah utk consume GC X FACTOR™..
but if anak still exclusive breastfeeding (menyusu badan sepenuhnya), saya tak galakkan consume GC X FACTOR™ sebab susu badan kita nak ade kalori utk baby

29) Masalah Hormon
Berat badan utk perempuan berkait secara langsung dengan level hormon dalam badan..
if berat badan meningkat, lemak2 yang berkumpul di badan akan diconvertkan ke oestrogen (hormon wanita) dan boleh kacau fungsi keseluruhan tubuh wanita..
thats why overweight/obese di kalangan wanita selalunya period akan terabur n sukar untuk mengandung..
keguguran rambut n kurangnya elastisiti vagina adalah tanda2 hormon tidak stabil.
kandungan dalam GC X FACTOR™ adalah natural,selamat n part of the ingredient seperti mixed berries, delima & Habatusauda boleh stabilisedkan balik hormone.
So utk puan, saya cadangkan try turunkan berat badan with exercise, control calorie intake n GC X FACTOR™ as a fatburner..


TESTIMONI








Followers