SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

SELAMAT DATANG KE BLOG COCOAPINKY

Sudikan untuk follow atau komen di blog kami. Selamat kunjung mengunjung ok.. Ala Tomey Tomey....

Menarik Di Busuk.org ~~

Wednesday, December 18, 2013

PROMOSI TERKINI SHINETE GIFTSET CREAM - MERAWAT JERAWAT,JERAGAT DAN KULIT KUSAM RM80                                                          1 SET / RM80 -TIDAK TERMASUK POSLAJU
SET ORIGINAL

SHINETE GIFT SET CREAM-PAKEJ LENGKAP MERAWAT DAN MEMULIHARA  JERAWAT YANG TEGAR - 1 SET RM80

SHINETE GIFTSET CREAM BOLEH MENGHILANGKAN MASALAH ANDA .  SUDAH TERKENAL DI THAILAND DAN DI EKSPORT KELUAR NEGARA KINI TELAH DIPERKENALKAN DI PASARAN MALAYSIA

SHINETE SKIN CARE GIFTSET CREAM MENGANDUNGI :

1) DAY CREAM- 5GM
2) MOISTURIZER CREAM-10GM
3) NIGHT CREAM-5GM
4) CLEANSING FOAM-10GM

SHINETE DAY CREAM

Tekstur tengahari yang ringan. Melindungi kulit dari sinaran UV matahari. Tidak melekit. Tidak berminyak. Ia juga mengandungi vitamin E. Untuk meneutralkan radikal bebas. Ekstrak daun, jojoba. Permukaan kulit. Kayan dengan ektrak karrot dengan vitamin C untuk kulit bersinar dan lebih terang.BAHAN2:
DI Water, AP Wax 80, OMC, Micronized, zinc oxide, DC345, Tianium dioxide Nanosil, Hostapaht KL340D, Propylene glycol, Oligo GGF, extracts of Carrot, Jojoba Leaf Extract, AVC,. Paratexin FPX, Vitamin E, Glydant plus.


SHINETE MOISTURIZER CREAM

Untuk melembapkan dan melicinkan kulit. Melambatkan dan mencegah kedutan. Diperkaya dengan Vitamin E. Dan Asli Ekstrak Daun Jojoba untuk melembapkan kulit. Mempunyai kulit yang sihat dan membunuh bakteria, kulat kelembapan Ekstrak Kunyit ke permukaan kulit. Ia juga membantu mengurangkan kedutan pada kulit. Anti-alahan Extract anti-radang.

BAHAN
: DI Water, AP Wax 80, Aminocoat, GGF, Propylene glycol, DC 344, Propylene glycol, Hostacerin SAF, Macadamia Oil, Evening Primerose Oil, Tumeric Extract, Jojoba Leaf Extract, Lavender Extract, Allantion: Keratolytic,. Vitamin E. 

SHINETE NIGHT CREAM
Pelembap untuk waktu malam, mengurangkan kedutan, freckles dan tompok gelap pudar. Anti-oksida. Ekstrak lobak dengan ekstrak semulajadi untuk menghalang melanin kulit. Membantu mengurangkan freckles pada kulit. Kojic Acid, Vitamin B3, pitamin dan Ekstrak Bark Mulberry membantu pemutihan secara semulajadi.
BAHAN2:
DI Water, AP Wax 80, Aminocoat, AVC, Propylene glycol, Oligo GGF, DC 345, Glycerine, Hostacphat KL 340D, Macadamia Oil, Glydant Plus, Radish Extract. , Arbutin, Kojic Acid, Vitamin B3, VitaminE, Mulberry Bark Extract, Allantion.


SHINETE CLEANSING FOAM

Melembapkan kulit. Gabungan vitamin B3, mengurangkan penyebaran melamine di permukaan kulit wajah.Vitamin E untuk kedutan pra-matang. Anti-oksidan dan kulit lebih lembut apabila disentuh. Dan ekstrak timun (Cucomber Extract), yang memberi kelembapan kepada kulit. Membantu mengetatkan liang. Memastikan kulit cerah dan licin.


BAHAN2 :
DI Water, Stearic Acid, Propylene glycol, Hostapon CT Paste, ODN, TEA, KD, Comperian 100 C, Myristic Acid, Aminocoat, Bozequat 400, Cucumber Extract, Vitamin E, Vitamin B 3.

BERMINAT SILA HUBUNGI :
012 4487155/019 5517713

Blog:  cocoapinky.blogspot.com

Sunday, December 15, 2013

HOT SELLING- RELIAN MASCARA PINK-MEMANJANG,MELEBATKAN BULU MATA SEHINGGA 300% RM18RELIAN MASCARA PINK- BEST SELLER Mascara!
Memanjangkan Bulu Mata Sehingga 350% Volume Asal!! TANPA BULU MATA PALSU
1 set – RM18
(FREE POSTAGE SM SAHAJA)
Kandungan Set:
Transplanting Gel Mascara (Maskara Besar) – 10ml
Natural Micro Fiber Mascara (Maskara Kecil) - 8g
Adakah anda mempunyai impian mendapat bulu mata yang lebat semulajadi? Tiada lagi bulu mata TIRUAN?! Kini, impian anda boleh menjadi kenyataan dengan Maskara RELIAN.
Gabungan sempurna diubah gel dan serat semula jadi serta-merta boleh memanjangkan bulu mata anda sebyk 300% naturally. Pada masa yang sama, ia dapat memberi anda kelihatan khas semula jadi bulu mata yang lentik dan memukau. Ia memberikan anda kesan efek make-up yg luar biasa yg amat mengkagumkan anda sendiri untuk jangka masa panjang.
Maskara ini menjadi best seller di Jepun dan Taiwan. Dan masih merupakan THE BEST MASCARA tahun ini. Maskara ini dikatakn dapat memanjangkan bulu mata sehingga 350% volume asal,  menebalkan serta melebatkan. Maskara ini waterproof & long lasting,  ianya juga tidak melekat di bawah mata.


FUNGSI UTAMA:
Transplanting Gel Maskara – Maskara yg sempurna, kesan flawless, selesa dan mempunyai kualiti yang terbaik. Kombinasinya yang mencipta bulu mata yang sempurna. Formula ini merangkumi kandungan gel ajaib yang membolehkan anda mempunyai kesan make-up yg sempurna sepanjang hari. Berat: 10ml
Natural Micro Fiber Maskara – Pencipta volume bulu mata panjang 100% semula jadi, seperti bulu mata yg sebenar. Ia adalah adalah dari bahan organik & tiada kesan sampingan. Net Berat: 8g

Cara Penggunaan:
1.   Apply mascara botol besar pada bulu mata.
2.   Kemudian apply 2nd coat gunakan mascara botol kecil untuk mendapat volume yg diingini.
3.   Setelah itu apply semula maskara botol besar untuk finishing.
4.   Boleh ulang step 1-3 sehingga anda berpuas hati dengan results. (optional)
5.   Boleh juga tambah maskara favourite colour anda yang lain. (optional)

Kaedah untuk remove makeup: 
1.   Sapukan sedikit air suam pada bulu mata dan tunggu beberapa minit untuk air untuk menyusup masuk ke bulu mata.
2.   Apabila gel salutan maskara tadi telah lembut, ianya boleh dikeluarkan seperti biasa dengan menggunakan facial soft cotton yg dibasahkan sedikit (urutan dari atas ke bawah). Mata hendaklah tertutup yer.
3.   Tiada make-up produk penyingkiran (or makeup remover) diperlukan dan tiada kesan penyingkiran boleh dilihat di sekitar mata.
4.   Tiada apa-apa impak atau kesan ke atas bulu mata asli.
5.   Satu produk yang sempurna sekali.

BERMINAT;   012 4487155  (SMS/WASSAP/CALL)

BLOG:cocoapinky.blogspot.com

ELIZA HELENA HAIR REMOVAL CREAM-MENANGGALKAN BULU ROMA TANPA MENYAKITKAN


ELIZA HELENA HAIR REMOVAL CREAM
1 BOX /RM15 (kos pos tambah RM6-WM/RM9-SS )
2 BOX FREE POSLAJU

Dengan  Eliza Helena Hair Removal Cream , kini mencabut bulu roma,bulu kaki dan bulu ketiak tidak lagi menyakitkan. krim nya yang lembut dan wangi dan ia tidak memberi efek pada kulit yang sensitif

cara guna:
sapu krim pada tempat2 yang hendak dibuang bulu romanya...biarkan 15 - 20 minit bergantung kepada banyak mana bulu roma... kemudian gunakan sudu yang diberi untuk mengikis krim tersebut...bila sudah selesai sapukan lotion yg didatangkan bersama set ini.
MUDAHKAN…

BERMINAT
 SILA HUBUNGI :
012 4487155
BLOG: cococpinky.blogspot.com


Followers